Dua etmeye korkuyorum?

arkadaşlar şu zamana kadar hep sıkıntılı bir hayatım oldu ve şu anda da çok büyük sıkıntılarım var ve kendimde artık bunaldım ne zaman çok içten bir şekilde ağlayarak sabahlara kadar dua etsem ertesi gün derdim 1000 kat daha artıyor resmen bana dert güncellemesi geliyor şu ana kadar dua edipte rahatladığımı hiç görmedim ne zaman ağlayarak çok içten bir şekilde dua etsem ertesi gün ya da daha sonrasında o sıkıntımın hep katlandığını fark ediyorum ya da mesela bir sıkıntım için dua ediyorum böyle sıkıntım hafif düzelir gibi oluyor içimden şunu geçiriyorum bak Allah senin dualarını kabul etti galiba bu sıkıntıdan kurtulmaya başlıyorsun ben ne zaman içimden böyle geçirsem ertesi gün o sıkıntının beşe katlandığını görürüm ve artık dua etmeye korkar oldum namaz kılıyorum ve asla dua etmek istemiyorum kendim de bunu sınadım resmen artık dua etmeye korkuyorum canım dua etmek istiyor ama daha beter olur her şey diye dua edemiyorum sizce bunun sebebi nedir gerçek anlamda dua etmeye korkuyorum artık

Dua etmeye korkuyorum?