arkadaşlar şu zamana kadar hep sıkıntılı bir hayatım oldu ve şu anda da çok büyük sıkıntılarım var ve kendimde artık bunaldım ne zaman çok içten bir şekilde ağlayarak sabahlara kadar dua etsem ertesi gün derdim 1000 kat daha artıyor resmen bana dert güncellemesi geliyor şu ana kadar dua edipte rahatladığımı hiç görmedim ne zaman ağlayarak çok içten bir şekilde dua etsem ertesi gün ya da daha sonrasında o sıkıntımın hep katlandığını fark ediyorum ya da mesela bir sıkıntım için dua ediyorum böyle sıkıntım hafif düzelir gibi oluyor içimden şunu geçiriyorum bak Allah senin dualarını kabul etti galiba bu sıkıntıdan kurtulmaya başlıyorsun ben ne zaman içimden böyle geçirsem ertesi gün o sıkıntının beşe katlandığını görürüm ve artık dua etmeye korkar oldum namaz kılıyorum ve asla dua etmek istemiyorum kendim de bunu sınadım resmen artık dua etmeye korkuyorum canım dua etmek istiyor ama daha beter olur her şey diye dua edemiyorum sizce bunun sebebi nedir gerçek anlamda dua etmeye korkuyorum artık
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim bildiğim dua edince insan rahatlar dua edesi gelir. Belki senin büyük bir günahın vardır tövbe etmn gerekiyordur
Valla şöyle diyim dua edince kendinden büyük birinşn seni dinlediğini anladığı hissi insanı psikolojik olarak rahatlatıyo ama dertlerim artıyo ertesi gün o derdimin daha da büyütdüğünü içinden çıkılmaz bi hal aldığını görüyorum ve hep böyle oldu.. tövbeyse ben 3 yıldır istirsnasız hergün tüm günahlarımdan tövbe ediyorum.. ya millet neler yapıyo mis gibi hayatı var aynen bir tek biz günahkarız tek yanıcaz cehennemde
Eğer hep sıkıntı çıkıyorsa insanlarla zorunlu olmadıkça iletişim kurma bir iki seni anlayan arkadaşın olsun yeterli
İnancı olmayan biri olarak söylüyorum ne olacaksa gayrette gizli oluyor gerisi trı vırı
Nasıl yani
Baya dua filan yok öyle bişi... Gayret ediyorsan oluyor. Allahım şifa ver ama doktor ve bilim var deprem oldu keşke bilim insanları dinlense dün artık sömürü ve boktan bir halde. Aslının da değişmediği konusunda emin değilim. Safsata
Bence yanlış düşünüyorsun.
Sen söyle doğrusunu o zaman.. Sana hayatımı anlatsam Gülseren Budayıcıoğlu dizi yapmak ister hayatımı o kadar trajedik ve dualarımla bu raddeye geldi
Dualarla değildir. Hem ne yaşamış olabilirsin ki. Dünya burası dert sıkıntı yeri. Peygamberimizin hayatına bak bi 10 da birini yaşamış mısındır acaba
Yaşadım emin ol onda birini yaşadım intiharın kıyısından döndüm öyle diyim
Ben de çok intihar düşündüm çook intihardan döndüğüm olmuştur. Bu insanoğlunun acizliğinden sıkıntıdan kaçmak için kullanmaya çalıştığı ama daha büyük bir sıkıntıya atladığı yoldur. Kurtuluş değil yani
Bana bir çözüm sun mantıklı.. arkadaşlarımın o kadar güzel bi hayatı varki hiç bamaz kuran nedir bilmeyen Allaha inanmayanlar gar onlarında hayatı güzel namaz kılan Allahı bilende var onların da hayatı iyi peki ben neyim namazımı kılarım duamı edierim kimseye bi kötülük etmem kasten ne benim günahım
Allah sana bu kadarını düşünecek kadar akıl vermiş. Sen bu kadarıyla iman etmen gerekiyor. Örneğin Allah'a görmeneden iman ederiz değil mi? Peki kendisini gösterseydi ne olurdu dünyada Müslüman olmayan tek kişi kalmazdı. İmtihan da burada işte ayrıca sen onları dert olarak görürsün ama bakara suresinde geçer" sizin hayır olarka gördğinüz şetlerde şer, şer olarak gördüğünüz şeylerde hayor vardır.
Sıkıntıya şikayet etme. Allah korusun isyana girer. Şöyle düşün Allah'ın muhattabı sensin. Muhattabı olmak nenksdar değerli bir şey değil mi
Dua efeyim mi
Bana mı
Evet
Verirse dersi bu dünya da versin
Nasıl
Derdi olacaktı.. Rabbim verirse bu dünya da versin
İstemiyorum Açık ve net derdi çok olanı Allah daha çok seviyodur bence dünyanın en büyük yalanı.. Herkesin keyfi yerimde bizde bununla teselli edelim kendimizi
Teselli ile alakası yok
Ne istiyorsun pwki
Bu çok uzun bi cevap 12 yıldır yaşadıklarımı anlatsam halime acırsın şu andada sıkıntılı bi zamandayım ama dua ettikçe derdim katlanıyo
Bende yaşımdan büyük acılar yalnızlıklar yaşadım seni çok iyi anlıyorum
Bende ne ararsan var hastalık ruhsal sıkıntı yalnızlık dışlanmışlık ne ararsan
Anlıyorum seni bendede aynı şeyler var inanirmsn heryerden kovulup sürgün edilmişz ve yalnızlık nedir çok iyi biliyoruz
Nerelisn
Samsun
Samsun'da iki ay kaldım güzel insanları var
Seni tanımayı çok isterdim