bundan 2 yıl önce ben namaz kılarken 3 harfli benimle uğraştı. evet her şeyden Allah korur biliyorum ama kötüyüm? namaz kılıyorum nadiren tedirginim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
3 harfli derken?
Var olmayan şeylerden nasıl korkabilirsin
nerede yaşıyorsun knk?
3 harfli derken? Cin mi? Ne yaptı seninle uğraştı mesela? pandik mi attı?
ben namaz kılıyordum ve şöyle bir olay oldu bir ses benle konuştu ama ben bu sesi kulağımla duymadım kalbimle duydum asla Allaha inanmama şüphesi olan bir insan değildim ve kalbimle bir ses işittim dışarıdan sen Allaha inanmıyor musun
Kendi kendine kafanda sesler kurup cin geldi diye kendi kendine zulüm ediyorsun :D Komik ya.
kafamda mı kuruyorum? sen müslüman değilsen inanma sorun değil.
Hiç şunu düşündünüz mü böyle şeyler hep imanlıyım diyenlerin başına geliyor. İnançsızlara hiç cin falan musallat olmuyor. Neden? Çünkü imanlı olduğunu söyleyen insanlar olur olmaz şeyleri buna yorup kendi zihinlerinde kendilerini heba ediyorlar.
hiç de zihnimde kurmadım. Aynen cinler de kafirlerle uğraşacaktı buna inanıyor musun sen zaten onların gideceği cehennem onların da istediği bu
Niye müslüman cin yok mu? Onlar da kafirlere gidip dini fısıldasın.
Allah kafirlere seslenmiş Kuran'ı Kerim'de o kafirlerin bunca ayet kafasına girmemiş. müslüman cinler mi ikna edecekmiş?
İnan bana iman ettiğin dini kafir dediklerin kadar bile bilmiyorsun.
Hayır Kuranı türkçe meal ve tefsir olarak okuyorum. önemli bulduğum ayetlere yıldız koyuyorum tekrar tekrar okuyorum. tefekkür de ediyorum. yaratanların en güzeli gibi tartışmalı ayetleri araştırıyorum. Kuranda oruç namaz gibi ibadetlerin nereden geldiği ile ilgili ayetleri inceliyorum. sen kendini çok haklı sanma
Aynen aynen sorsan herkes hatip.
kendini daha küçük düşürme
Ben ne küçük düşeceğim. Sen küçük düşüyorsun.
doğruları söyledim her zaman asla da küçük düşmedim. ama sen şu an epey yerlerdesin
Yav he he.
Namaz kılmazsan sonsuz cehennem ve zabanileri düşünmüyor musun
Düşünüyorum ama korku ile de kolay değil
Bu kadar cahil olma bence knk
Neden cahil misim? Sen kendine bak.
Kafana takmazsan kaybolur gider endişelerin
amin inşallah
Ne yaptı peki
ben namaz kılıyordum ve şöyle bir olay oldu bir ses benle konuştu ama ben bu sesi kulağımla duymadım kalbimle duydum asla Allaha inanmama şüphesi olan bir insan değildim ve kalbimle bir ses işittim dışarıdan sen Allaha inanmıyor musun
Deistim diyelim. Ama 3 harfliler dedemede musallat oldu gözümle gördüm
aynen öyle insanlar inkar ediyor Tanrının varlığını ama Tanrı var ve Allah. BU olaydan sonra cinci hocaya giittim. kitabı vardı elime verdi kitabı istediğin şekilde bak dedi her yerine baktım kitap kendi kendine dönüyordu ve kitapta hiçbir hile yoktu. Kitaba sordu annesinin adı bu bu da kızı adı bu doğru mu diye sağ taraf evet demekmiş kitap kendi kendine sağ tarafa döndü. kitap bu kişinin kızıysa annesine dönsün dedi kitap anneme döndü. hoca büyü var mı falan diye sordu ben bu olaydan sonra çok kötü oldum çünkü uyuyamaz yiyemez oldum. ben de kitaba sordum namaz kılarken bana sen Allaha inanmıyor musun diyen 3 harfliler miydi dedim. kitap evet yönüne döndü. Kuranı Kerim dedim Allah kelamı mı dedim kitap evet yönüne döndü. Benim bu anlattıklarıma inanmayacak buradaki insanlar belki sen de ama hepsi gerçek. inşAllah sen de mümin olarak ölürsün
Hayırlısı dünyada mümin olmayan milyarlarca insan var biliyorsun
Kuranı kerimde yazıyor zaten insanların çoğu cehennemliktir diye. insanoğlu nankör zalim yazıyor da. Allah sizi uyarmak için gönderdim yazıyor bu kitabı. MUDESSİR 20. Yine kahrolası, nasıl ölçtü biçti!
21. Sonra (Kur'an hakkında) derin derin düşündü.
22. Sonra yüzünü ekşitti, kaşlarını çattı.
23, 24. Sonra arkasını döndü ve büyüklük taslayıp şöyle dedi: "Bu ancak nakledilegelen bir sihirdir."
25."Bu, ancak insan sözüdür."
26. Ben onu "Sekar"a (cehenneme) sokacağım.
27. Sekar'ın ne olduğunu sen ne bileceksin?
28. Geride bir şey koymaz, bırakmaz.
29. Derileri kavurur.
30. Üzerinde on dokuz (görevli melek) vardır.
Bakım yapalım sana belki üç harfli değildir ha ☺️
hocaya gittim. eski cami imamı idi. 3 harflilermiş
Yıldıznamene bakmamı ister misin
hayal görmüşsün knk
hayal görmedim. Kuranı kerimde yazan olayı bire bir yaşadım nas suresi.
hayal görüp görmediğimi mezarın altına girince anlarsın
Neden korkuyorsun
madde dışı bir varlık ve sonuçta Allah için doğru yolda gittiğinde senle uğraşıyorlar. cehennemden daha korkunç değiller elbet ama
Garip bir durum