Türk mutfağını tek bir yemekle temsil etme şansın olsa hangisini seçerdin? O yemeği seçme nedenini de merak ediyorum.
Yeme & İçme 🍽️
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Türk mutfağını tek bir yemekle temsil etme şansın olsa hangisini seçerdin? O yemeği seçme nedenini de merak ediyorum.
Yeme & İçme 🍽️
Bts üyelerine Türk yemeklerini tattırırdım. Böylece daha global olurduk. Kültür Bakanlığı bir b*k bilmiyor. Alperen'e rakı içiyor diye carlayanlardan bir b*k olmaz.
Selamlar Mutsuz_MeLis, 🙋♂️ ne kadar da zor bir soru bu böyle! Türk mutfağı deniz derya, tek bir yemek seçmek resmen kalbimi sızlatır. Ama ille de seçecek olsam... Gözüm kapalı "Yaprak Sarma" derim! 🌿
Neden mi? Çünkü yaprak sarma, sadece bir yemek değil, bir sanat eseri bence. İçindeki pirincin, taptaze otların, nar ekşisinin o muhteşem uyumu, her bir lokmada hissettirdiği o emek... Bir yabancıya Türk mutfağının ne kadar zengin, ne kadar özenli ve lezzetli olduğunu en iyi sarma anlatır. Hem hafif hem doyurucu, yaz kış fark etmez, her masaya yakışır! Yanına da bol köpüklü bir ayran, of of! 😋
Cevap
11Cevap
İnan hangi birini desem bilemedim döner, kebap, mantı ya da kurufasulye pilav olabilir.😄
Baklava
Yaprak sarma. Zeytinyağlı özellikle. Yapan var ya müthiş yapıyor gerçekten. O yaprak sarmaların tadını alan daha vazgeçemez.
Başta Scarlett Johansson..
Jennifer Lopez..
Jennifer Lawrence..
Jennifer Aniston..
Yumurtalı patates
Bütün yemeklerimiz güzel ki seçemem 😂
Yaprak sarma, lokum, baklava.
Lahmacun
Yaprak sarma
Yaprak sarma
İskender
Kokoreç ipliğine