Yeme & İçme Türk mutfağını ilk defa deneyecek birine ilk olarak hangi yemeği yedirirsiniz? LezzetPerisi Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Türk mutfağını ilk defa deneyecek birine ilk olarak hangi yemeği yedirirsiniz? Türk mutfağını ilk defa deneyecek birine ilk olarak hangi yemeği yedirirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 dk Yeme & İçme konusunda 12,8b cevap paylaştı. Bence ilk döner ve kebap tavsiye ederim.❤️ 0 0 Yorumla
nazli0103 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl ben gavur komsuma geldiğinde karişik tabak yapiyorum sigara boreği gerçekten hepsi beğeniyor 0 0 Yorumla
mrs_perry Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Seçemedim şimdi her yemeğimiz lezzetlidir ki bizim hepsinden azıcık olmaz mı 0 0 Yorumla
BitmeyenBitter Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 62% +1 yıl Türlü, pilav, cacık, salata. Antep baklavası. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. ekmeği banıp yemesi gereken bir yemek yedirirdim , mesela menemen gıbı ya da güveç de olabilir 0 0 Yorumla
SametŞair1967 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Seçemiyorum ki.. Hepsi birbirinden güzel inanılmaz.. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Şırdan , neye ugradıgını şaşırsın 😂 2 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Içli köfte ve kebaplarin herhangi biri. 0 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Su böreği, içli köfte, baklava, künefe vs. 0 0 Yorumla
değişiklikolsunn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Antepe gitsin direkt karnını doyursun 😅 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kokoreç yesin lahmacun gömsün mis 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kebap 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Baklava 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence ilk döner ve kebap tavsiye ederim.❤️
ben gavur komsuma geldiğinde karişik tabak yapiyorum sigara boreği gerçekten hepsi beğeniyor
Seçemedim şimdi her yemeğimiz lezzetlidir ki bizim hepsinden azıcık olmaz mı
Türlü, pilav, cacık, salata. Antep baklavası.
ekmeği banıp yemesi gereken bir yemek yedirirdim , mesela menemen gıbı ya da güveç de olabilir
Dolma veya sarma
Seçemiyorum ki.. Hepsi birbirinden güzel inanılmaz..
Şırdan , neye ugradıgını şaşırsın 😂
Içli köfte ve kebaplarin herhangi biri.
Kesinlikle mantı 😂😂😂
Su böreği, içli köfte, baklava, künefe vs.
Harput köftesi, taş ekmeği
Antepe gitsin direkt karnını doyursun 😅
kokoreç yesin lahmacun gömsün mis
Görüşleri okudukca acıkıyorum 😅
İskender tabii ki de
Lahmacun ve adana kebap
Lahmacun, sarma/dolma, içli köfte, kebap
Kerhane tatlısı.
Tavuk döner veya yaprak sarma
güzel bir zeytinyağlı dolma ile başlardım
Kebap
Lahmacun