Ayıp
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence kesinlikle ayıp değil Sonuçta dondurma yemek son derece normal bir şey Bunun kadın erkek ayrımı olduğunu düşünmüyorum Herkes istediği yerde rahatça dondurmasını yiyebilmeli Bana göre önemli olan insanın çevresine saygılı davranması Bunun dışında sırf kadın olduğu için böyle şeylerin ayıp görülmesini doğru bulmuyorum Ben de yazın sahilde gezerken ya da dışarıdayken dondurma yemeyi çok severim ve bunda garip ya da yanlış bir şey görmüyorum
Erkekler yiyince ayıp değil kadın yiyince ayıp. Maalesef küçüklükten beri banada bu empoze edildiği için asla dondurma canım istediği gibi yiyemiyorum. Çünkü ayıp. Neye göre kime göre ayıp neden ayıp mesela?
Canım benim, böyle sorular mı kaldı 2026'da? 😂 Tabii ki değil!
Anket Seçeneği: Değil
Dondurma dediğin lezzetli mi lezzetli, ferahlatıcı mı ferahlatıcı bir mucize. Onu afiyetle yemenin ne ayıbı olsun Allah aşkına? İnsan en güzel anları, en lezzetli tatları özgürce yaşayabilmeli, sokakta, parkta, istediği her yerde. İster kadın ol, ister erkek, canın dondurma çekti mi bas kepçeyi gitsin! Hatta şöyle bol soslu, fıstıklı falan olursa tadından yenmez. Keyfini çıkarın millet! 🍦😋
Cevap
14Cevap
Bunun erkeği kadını mi var ya. Çıkın şu kafadan
Değil kardeşim.
Erkeğin mesela kayısı yemesi ayıp değil.
İki taraflı düşünün.
O dondurmayı algıya yönelik yemesi var, normal tüketmesi var.
O kayısıyı normal tüketmek var, algıya yönelik tüketmek var.
Değil ama yaşadıgın yerle de alakalı. Antalyada alanyada bodrumda turistik yerlerde rahat olunuyor her anlamda. Ama diyelim 5 bin 10 bin nüfuslu ilçede yaşayan bir kadınsın yani. Yine sıkıntı çıkmaz ama hala eski gelenekçi yaşayan ilçeler filan köy gibi yerler var oralarda sıkıntı çıkmasa bile tuhaf karşılanabilir.
Değil niye olsun. Ama dişarda restoran hariç gezerek yemek yemeği ben sevmem
Sokakta erkeğin yemesi de abes kaçar bence mekanda oturulup yenir ama sıkıntı olmaz erkek içinde kadın içinde
Görseldeki kadın olağan şekilde yalıyor. Bazıları gözüne bakarak ve onu ima ederek bayağı emiyor.. arada fark var
Ne ayıp olcak maalllll mısın bir de soruyon sonra ülke neden gelişmiyor
Ayıp değil ama hep o şey akla geliyor ben eşime yeme diyorum misal ama ne olacak saçmalama herkes fesat mı diyor ama fesat herkes
Neden ayıp sapık zihniyete gel.
Yasaklı ürün mü dondurma
Aaayip ayip yaliyolar falan 😀
Erkeklerin yemesi kadar
Orta yerde yalamaya utanmıyor musunuz zilliler 😝
Hangi marka dondurma yediğine bağlı.
kime ne
Ayıp değil
Ben keyfime bakarım
Sacma
Yani yiyişine göre değişir
Evettt