Sorsan biz kabahatlı çıkarız herhalde.

Eril toplumlarda pekişen arkadaş ortamları, sohbet havaları, eş dost ve akraba dedikoduları arasında, bir yığın saçma ve bir o kadar da iğrenç fantezilerin ilgi odağıdır "elinde dondurması olan kadın" konusu.
O dondurma her zaman ama her zaman kirli bir zihinde hep bir mastürbasyon malzemesinin tipik simgesidir.
Uzun ya da kısa, göstere göstere ya da çaktırmadan bakan her erkeğin hayallerinde o malum oral seksin iştahlı fantezisi sahnelenir defalarca. İşte bu yüzden bakarlar.
Sadece dondurma yerken de değil aslında. Şişeden su içerken, bir meyve yerken ya da bir şeker emerken bile canlanır o lağım sularında gezen rüya. Uslanmaz, uslansa da asla adam olmaz bizim erkeklerimiz.
zaten ne o oyle sokak ortasında dondurma elınızde yalıyon, emikliyon , dilliyon falan. ayıp edep ya hu !
muhafazakar hukumetımızde zaten bunu onleme amacı ıle zam adı altında tutun ve tutun mamullerı ıle alkollu ıceceklere ve bu tarz urunlere zam ustune zam yaparak onunu kesmeye calısıyor , erkek akepeli arizona kertenkeleleri bunu çiftleşme algılaması gördükleri için hükümet olaya el koymuştur.
ayrıca son yıllarda basa bela olan trafık ıcınde akaryakıt fıyatlarını artırarak ve her sokaga polıs dıkıp ceza yazdırarak trafıgı azaltma yoluna gıtmektedır.
reis'ten allah razı olsun trafıkte rahatladı daha rahat ıse gıdıp gelebılıyoruz artık.
etrafta ınsan azaldı oyle seylerde yok.
Alkolle dondurmayı aynı kefeye koyma. İsteyen herkes rahatça dışarda dondurma yer, dondurma helal.
Ve dondurma sorusu ile trafiğe rahat gidişinin anlamını bağdaştıramadım..
@ikizterazi sen remi bütünden göremiyorsun büyük resmi gör makro gör reisin yanında dur.
:)
makro bır genellemelı ironi idi arkadaş.
Aynen ya bu durum her yerde aynı burdada taylor yine diyorum sıkıldım artık takip edilmekten yani şort giymek istiyorsun iyi misin çünkü bakıyorlar mesela dün giydim tamam mı eve kendimi zor attım artık geriliyorum bir yerde bir şey yapacak diye dondurma yerken durum aynı bir şey içerken durum aynı azıcık bir şey yani böyle güneşlenmek istiyorum ve vücudum güneş alması için açık giymem lazım ama yiyemiyorum çünkü bakıyorlar bir şey yemiyor su içemiyorsun yani bu durum burada böyle Türkiye’yi tahmin edemiyorum
Avrupada bakmıyorlar diye biliyordum
Acaba göçmenler mı yapıyor
Biz buna CİNSEL AÇLIK diyoruz canım.
Beyin yerine cinsel organla karar verip hayatını geçirince hıyar, patlıcan, kabak hep bunlar bu erkek cinsine bir çağrışım yapıyor.
Ya da karıları sevgililleri oral seks yapmıyor ya da o kadar kötüler ki ne yapsın o da böyle iç geçiriypor kornet gördükçe ahahhahahha
Cevap
71Cevap
Öküz oldukları için
Açtığın başlığa bakıyorum ve paylaşımında ki Aleyna tilkinin dondurma reklamına bakıyorum gördüğüm tren değil resmen o trene bakanlar dediğin kitleye hitap için çekilmiş
O benimde dikkatimi çekti 😬
Ben yerim kimsede bir syde diyemezde bakamazda. ama lisedeyken basima soyle hirnoay geldi yiyordum sinifta cocugun biri benide boyle yala somur falan dedi pislik saka değil. bu ciddiyim tokati patlattim bende Şu an duyduguma gore 50 yasinda sevgilisi varmis jigalo diyorlar dogru mu bilmiyorum çok yakısikliydi ama kotu yola dusmus
Bakamaz diyince bakmıyorlar sanki boşuna konuşursunuz
@Mizojinist03 sanane
Hahahaaa bakarız kabullen bunu
Tamam erkekler abaza da siz de iletişim özürlüsünüz. Bir erkek bir kadını beğeni bakar abaza, kadın erkeği beğenir problem yok. Ben de elimde dondurmayla dikkat çekmek istersem çekerim, ama bakan olunca da öf pöff demem. Bir standartınız olsun
Benim aklıma ilk gelen ilişki sırasında nasıl dil atar oluyor bazen ama herzaman değil
özellikle de dans eder gibi kıvrılıyorsa ve dondurmanın tümünü ağzına alabiliyorsa o dondurma yiyen kadın beni ne yapar düşünemiyorum 🙈
bu tarz erkeklerin gülerken açılan ağızlarını yırtasım geliyor😊 kendini bilmez aptallar saçma sapan şeylere çekiyorlar bu da onların zekasızlığından kaynaklı kendi hallerine bırakıp görmezden gelmek lazım😀
Kim bilir aklından neler geçiyor. Bir çok şeyi başka yönde çağrışım yapmayı seven bir milletiz. Ayıp, saygısızlık diye bir şey var unutuluyor
https://www.youtube.com/embed/KGffb8549TUFarklı farklı şeyler çağrıştırdığı için olabilir. 🙄 Bide Türk erkeklerinin çoğunluk kısmı o tür şeyleri düşündükleri için normaldir İspanyol öküzü gibi bakmaları
İster istemez bazı fantezi ve hayal gücü devreye girer, hanimlardan özür diliyorum, bu hayal gücü, fazlada değilde bazen dikkat çekici olursa o hayal gücü devreye giriyor
Garip bi insan bi insanın dondurma yiyişinden nasıl fantezi hayali kurar bilmiyorum şahsen sıradan bişeyi abzürt hale getirmeleri bunların hepsi yokluktan heralde
Zerre haz almadığım, kafamda cinsellikle bağdaştıramadığım bir kahvehane efsanesi.
Ender örneksin o zaman
Abazalık işte ama dondurmayı dondurma yer gibi değilde dilini çıkarıp yalayarak yersen o zaman bakmakla tabiki haklılar
Valla ben yerken erkek değil yanındaki kadın bakıp laf söylemişti.
Yani cinsiyet değil zihniyet ile ilgili.
Öküzlük, başka bir şey değil... Kadının külahtan yalayarak dondurma yemesi, s*kso çağrıştırıyor, bağzı "beyni ç. künde çalışan" hemcinslerim için.
Hiç bakmıyorum ama bazen öyle dondurma yiyene denk geliyorum ki hayel gücüm istemeden hayel kuruyor 🤣
Abazan olanlar kesinlikle.. Boş boş bakıyolar. Bir de kendileri yerken attıkları bakışlar iğrenc ötesi.. Mide bulandırıcılar
Gerçekten bazen bir şeyi yerken acaba izlenip hakkımda fantezi kuruluyor mu diye düşündüğüm oluyor. Sağolsunlar pislikler.
görgüsüzler ya. dışarıda yeme içme taraftarı değilim ama onların rahatsız edici bakışlarına maruz kalmak zorunda değiliz
Cünkü bir kiz dondurma yerken bile farkli hayalleri olusuyor kafalarinda artik sen düsün sadece bir dondurma yiyince o kadar abazalar yani
Evet 👍
Ne hayal ediyorsalar artık kafalarında ne canlanıyorsaaa 🤣🤪🤪
sanki bilmiyon. d. d
Ayh ben bilmem ki amaa
hı hı kesin bilmiyorsundur. d
Bazı kadınlar şey yalar gibi yalıyor çünkü 😒hem dondurma ısırarak yenir
Çogunun akli önundekinde olduğu icin olabilir. Içlerinde kalan duygular vardir
Onların şeyini yaladigini hayal ediyorlar o yüzden 👅
Öküzlük işte ama bazıları da öyle bi yalıyor ki göz kayıyor ister istemez🤣
Beyinleri penislerinde oldukları için sapıklar için konuşuyorum.
her şey edebine göre yapilmali
Bence bu karşıdakinin yeme tarzıyla ve bakanın bakış tarzına göre değişir. 👅
Denk gelmedim böyle bir duruma ya da dikkat etmedim bilmiyorum.
Çok da umurumda olmuyor da. gözüme sokar gibi karşımda yalıyorsa bakabilirim
Yaşını başını almış biri kalabalıkta abartarak dondurma yemesin ne olur
Neden Olacak Kendi Cinsel organlarını Afedersiniz Penisini Yalıyor Olarak akıllarına Geliyor Ondan bakarlar tövbe Ama Ben öyle Şey aklıma getirmem Dondurma bi nimet Herşeyi de Cinselliğe Çekilmez
Kendi aletini yalıyormuş gibi hissetmek için heralde 😂😂😂
Kendim de dışarda küllah dondurma yemem ama ne kadına ne erkeğe bakmadım 🙄 ben suçum ne şimdi
Mekanda oturup dondurma yerim, dışarda milletin içinde yemeyi sevmiyorum insanlar çok pis düşünceli
Dışarda dondurma yemiyorum genelde soğuk şeyler içiyorum
O da mı çıktı pes yani mağara adamı gibi vahsilesmis bazıları kadını ne görüyorlar tanrım bunlar
Dışarda kimseye bile isteye bakmam tanıdık değilsre
Nedeni kadın dondurmayı ne kadar iyi yalarsa benide o kadar iyi yalar diye düşünüyor
Bazı abaza erkekler yüzünden bu kadınlar kendini nimetten sanıyor.
Abaza erkeklerim suçu
Bu bakışlara maruz kalmamak için dışarıda dondurma yemiyorum.
Trene bin yolcu görünce öküzler bakıyor o dil bin büllüğe değince erkeklerde büllük trenine bakıyor ( böyle bir şey söylemek istemedim ama soruda yaptığın genelleme canımı sıktı )
Sizce de bir başka ortamda başka bir sey yalıyormuşsunuzda ona bakıyorlarmış gibi geliyor sanki ama açıkça diyemiyorsunuz gibi..
Ben de görüyorum ama öyle normal bakarım geçerim ama bazıları fantezi ve hayal kurar sanki şeylerini yalıyormuş gibi boş insanlar çok var maalesef
Bu durum kadın erkek meselesi değil bence. Siz söyleyene kadar hiç düşünmemiştim bile dondurma yiyenleri izlemeyi :)
bundan sonra izlersin habdncnvmvm
@gizliuyeolucam yok yinede çok merak ettiğim bir durum değil. Kadınların birçok konuda rahatsız edildiğini biliyoruz ama ilk defa duydum bu konuyu
İşimiz gücümüz sizin dondurma yemenizi beklemek zaten
Karşı cinsde beni tahrik etmek isteyerek dondurma yalayan çok gördüm.öyle olduğunu belli ediyorlar.
Dondurma yaladığı için tahrik olmuyorum tavırları istekli olması tahrik ediyor. normal şekilde yiyenede bakmam tabi
Onlar suçlu tamam , ama sizde suçlusunuz.
Cinayet varsa cinayete teşvik ten yargılanırsınız.
İzlediğin %90 filmlerde erkeğin kadına nasıl baktığını farkedemeyen cahil. Kadınların erkekler üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu bilmeyen cahil insansın.
Normalde zorunda kalmasam yemem ama gerçekten bu kadar iğrenç bir düşünceleri mi varmış?
Evet
Farklı şeyleri akıllarına getiriyor Büyük ihtimalle
Erkekler bakmasa bile yürürken bişey yiyemem. Nasıl yapıyorsunuz? Bence dünyanın en rahatsız edici şeyi bir şeyler yerken bi yandan da yürümek ay midem bulanır ajcjwjkcajvao
Maalesef haklı diyecek pek bir şey yok ne kadar sövseniz haktır
canımız çekiyor bizim de o an
Bu hiç aklıma gelmedi 😂
:D insanız neticede
Her erkek icin gecerli degil ama bazilari kadınlara karşı sanki bir kini var gibi nedense o yüzden bakış acilari farklı
Kaldı mı ya o davarlar 🤦🏽
Ne yazık ki
Ne diyim Allah akıl fikir vermiyor alsın bari onları
😀
Hepten zıvanadan çıksınlar
Ölüyken yapabıleceklerını sanmıyorum 😂
Hi ölüm diyorsun, ben akıllarını komple alsın dedin sandım 😂
Çünkü yalayis tarzı cinselliği çağrıştırır.
Bazı kizlar bu şekilde mesaj verir erkeklere karşı ben dondurmadan çok klitoris yalamayı tercih ederim.
Akıllarına geliyor ne yapsınlar 😄
Önlerine baksınlar
Bence oral seks çekildiğini düşündükleri için öyle bakıyorlar 😃
geçenlerde bende yiyordum bi baktım bir adam bana tuhaf tuhaf bakıyor çok utandım bir daha yemedim
Tamam
Nasıl yaladığımı hayal ediyordur
Abaza olan her şeyden anlam çıkarır.
erkek değil onlar abaza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?