Ayrıca teşekkür ederim iyi ve kötü yorumlarınız için 😊
Herkese iyi geceler..
Aslında sokakta yemek yemek doğru değil. Dünyanın binbir türlü hali var. Aç olan, parası bulunmayan, oruç tutan, vakti olmayan, hasta olup yiyemeyen, vs. vs. Bu kişilere karşı yemek yemek ne kadar doğru. Sizin takdirinize bırakıyorum.
Dondurmayı yalayarak yemekten dolayı cinsel ima çıkartan ve bunu ayıp kabul eden insanlar sapık düşüncededirler. Dondurma yalamaktan tahrik olan sapıkları değil de dondurma yiyen insanları suçlamak nasıl bir manyaklıktır inanılır gibi değil.
Yukarıda bahsettiğim gibi sokakta yiyecek yemekten imtina eden insanlardan birisiyim ama yaladı diye tahrik olan manyaklara prim tanımamak lazım. Bu zihniyet kadını eve kapatıp cinselliği yok etmeye çalışacak kadar yobazlığa götürür işi.
EİC seçimi için teşekkür ederim.
kakaolu dondurma neysede, vanilyalı ve muzlu dondurma bende de ufaktan bir etki yapıyor :)
şaka tabi bunlar..
eğer düzgün şekilde yedikten sonra neden bir sakıncası olsun ki? böyle düşünen insanlar , yani kadınların dışarda dondurma yalamasından tahrik olanlar ve ayıp olarak görenler , yobaz düşünceye sahip , aklı fikri pislik dolu olan insanlardır.. esas ayıp olan o kadınlara o gözle bakmaktır..
soruyu soran arkadaşım, iaile büyüklerin buna kızıyorlarmış. sanırım kapalı tesettürlü bir aile içindesin. bence geri kafalı yobazca bir düşünce bu. sana allah sabır versin..
@YoNsEnGa
Kapalı tesettürlü olunca insan yobaz mı oluyor?
@Delikız_38 ben öyle bir imada bulunmadım. Yorum yazan arkadaşta onu demek istememiştir önyargılı olmayalım..
Kapalı olanlara yobaz demedim sadece bu tip düşünceler yanlış dedim. benim de ailem tesettürlü.
Bence sakıncası yok ama bir takım hasta beyinle insanlar bundan bile cinsel bir anlam çıkarıyorlar. nasıl bakarsan öyle görürsün. dondurma yalayan bir bayanı, başka bişey yalıyor gibi düşünen ve dilini cinsel obje gibi düşünen hastalıklı beyinler yüzünden kadınlar eve mahkum oluyor.😞benim de eşimin ailesi izin vermiyor. dışarda dondurma yemek yasak😞
Kafayı sıyırmış bir toplum , kızlar dondurma yemesin, muz yemesin, okulda okumasın, çalışmasın da evlere kapansınlar hatda diri diri gömelim?
Cevap
62Cevap
Malesef türkiyede insanlar ilk önce kendisine bakmadan başkalarını yargıliyor tıpkı sizinde yargiladiklari gibi ama kendileri de yapıyor ve yapanları yargıli yor erkek ve kız nedir ki iki insan içki içmiyor ya neden yemesin dondurmayı erkek ler yer iken bir şey yok kızlar yer iken var ne tuaf ki halen daha kızları kucumseyen ler var onların özgürlüklerine saygi duymayan lar var bence yiyeceğim bilir erkek nasıl yiyor sa kızlar da yiyeceğim bilir sonuçta bu dondurma erkek ler önce kendine sonra kızlara baksın ilk önce kendilerini yargılansın sonra kızları
Gırtlaklarına sokmadıkları sürece tabiki yiyebiliriz.
Ama misal ben geçenlerde bir kız gördüm yemin ediyorum muzu gırtlağına sokmuş.
Bak yalanım varsa şurdan şuraya gitmiyim gırtağında olduğu belliydi.
Bir erkek onu görse kim bilir neler düşünür. Adam gibi yesin
oluyor ama dondurma bu sonuçta bazı şeyleri abartıyorlar dondurmaya o gözle bakacak kadar içleri fesat olanlar düşünsün bence bunun ayıbı yok sıcakta bunaldın canın istedi aldın eve gelene kadar bekleyip eridikten sonra mı yiyeceğim Allah Allah
evet haklisin zaten ben sokakta dogru dürüst dondurma yemem :)
yiyen bayanlar hakkinda kötü de düsünmem de bazi sapik olan erkekler kim bilir ne düsünüyor.
Bence çok saçma , ne ayıbı? Yobaz islam inancı kadınları bir cinsel obje olarak gördüğü için bu gibi hurafelerin toplumun bir parçası olması kaçınılmaz zaten...
İSTERSELER TAVUK DÖNERİ YALASINLAR. nikahı olmadıkları aadamların altına yatmasınlarda , onların aletleri yalayıp domalmasınlarda sonra masum gibi bakmasınlarda. anladın mı imansız kadın?
Ya bu bayanlar erkekler saçmalığı nedir ya erkeklerde yemesin ozaman onlarda biseksuelleri etkileyebilir sonucta 😂😂
Bagcilar esenler esenyurt gibi hayvanat bahcelerinde yanlis anlarlar ama bundan normal hicbisi yok
Sen olayı yanlış anlamışsın bence.
Aile büyüklerin canı isteyen olur diye genel olarak sokakta yemek yemenin uygun olmadığından bahsetmiştir.
Çok tercihim değil ama kalabalık alıp yiyosak yerim ama ısırarak. En uygunu bu galiba
Bu düşünceye sahip insanlara kıl oluyorum. Cahilliğin daniskasını yaşıyorlar. Kadınlara ayıp erkeklere değil ; asıl erkeklerin yalaması ayıp!
edit: takılmayın böyle şeylere
Yememeli, manalı birşeyler anlaşılmasına neden olur.
Bana soyleyen olmadi ama bende hic yolda bir sey yemedim sevmem yuruye yuruye birseyler yemeyi
Bu arada yiye bilirler nasil yediklerine bagli yani
Ayakta bir şey yenmez bence. Oturduğu yerde istediği kadar yesin. Benim gözüme o batar sadece :d
Bayanları geçelim de şu erkekleri ne yapacağız bir de tip tip yemeleri yok mu 😂😂
Yiyemiyorum. Kekolar Allah bilir aklından kaç çeşit fantazi geçiriyor ığğ.
Ya üslubunda yedikten sonra yoksa bazı kızlar gibi insanın göz7nun içine bakarak dondurmaya oral yapanlar var ;)
ne var bunda ya ama bazı sapıklar dondurma yemesinden tahrik olsum saldırdım hakim bey diyosa o ayrı tabi:)
bayan ya da erkek ne farkeder işin sadece edep yönünü düşünme... ortalıkta bir sürü çoluk çocuk var.. ;)
Kahramanmaraşta yaşıyorm ve burada gayet normal karşılansa da ben çekiniyorm yani yiyemem alır evimde yerm rahat rahat :)
Yok essen aya niye yanlış gözle bakılsın dondurma bu ha okiz gibi birinin şeyini yalar gibi yaparsa ona gel benimkini yala denir başka birşey denmez yoksa erkeklerde yaliyayaliya gidiyor :)
benim elimde de varsa kendiminkini yalarım ama yoksa kıskanırım ve elinden düssün diye bön bön bakarım :D
Benim annemle beraber çok yemişliğimiz var. Uygunsuz gördüğünü yüzüme söyleyecek götü olan çıkmadı. İnşallah çıkmaz. Dondurma yiyorsak keyif yerindedir bir kesik anten kablosu yüzünden ayarlarımın bozulmasını istemem
İstersem yalaya yalaya yerim kime ne bundanda tahrik olacak serefsizler varsa sittirsin gitsn
İşte MADE IN TURKEY kafası zihniyet... Yaşasın Amerika yaşasın Rusya.
Kızlarda insan Haliyle diledikleri yerde yiyebilirler hiç bir sıkıntı yok bence
@-1990- bu soruya ne derim ben? Çabuk söyle ne derim :D
Ulan yesinler ne var sapik misiniz yani kafanizda neler kuruyorsunuz anlamiyorum bizim milletimiz sapik ya
Kesinlikle her şeydeb birseyler çıkarıyorlar. Hep aile yüzünden.
Düzgün bir şekilde yenirse sıkıntı olmaz. dilinizi fazla dışarı çıkarmadan, dudakları dondurmaya fazla bulaştırmadan yalayıp yutun işte yaaa😊
Neden kendinizi ezik duruma sokuyorsunuz sigara da icerim alkolde icerim dondurma da yerim kimi ne ilgilendirir ki
Bacım Aslında Gayet normal doğal bişey bunu cinsiyet diye ayırıyolar, İşte kadın dediğins sokak ortasında dondurma yemez falan filan, Erkekler Kızlar dondurmayı yalarken azıyolar Oyüzden oluyo bunlar
ben bile kız halimde öyle sinir oluyorum ki dondurma ağızlarındayken vurup hepsini sokmak istiyorum
Karışamaz kimse bana istersem sokakta çiğköfte yogururum
Kötü bakmıyorum ama bakanlar var o yüzden yemiyorum ben
Ay yok artik daha neler.. Bu sapkın düşünceler yüzünden yedigimize ictigimize de dikkat eder olduk..
Yiyorum istediğim gibi, fesat olan fesattır, olayın dondurmayla bir ilgisi yok.
belki de sen başka birşey yalar gibi yalıyorsundur o yüzden uyarıyorlardır... ya da ailecek çok art niyetlisiniz
kayan dönen gözlerle bakıyorum. nefesim hızlanıyo:)))
ooffff
Kadınların birazcık dikket etmesi gerekiyor bu konularda.
Usluplu şekilde yedikten sonra hiç bir erkegin dikkatini çekmez
erkekler ne dusuncek hangı fantazılerı kurcak dıye dondurmada mı yemeyelım :)
Bazıları böyle erkek görünce çok iştahlı yalıyolar anlamış değilim.
Erkeklere yiyebiliyorsa kadınlarda yiyebilir rahatlıkla
Ben dormayi sevmiyorum ztn de sizde yalamali olanlardan yemeyin caniiiim
Yiyebilir isteyen istediği yerde tuhaf bir şey yok.
Güzel bakarım ama bazıların penıs yalargıbı azına sokup cıkarıyor onlara içimden gulerım
sokakta yuruyerek sıgara ıcmelerı ıtıcı gelıyor bana ama dondurma ıcın bır dusumcem yok nötr.
saçma
ne gözle bakarsa baksınlar ayıptan özgürlük kısıtlanmaz
muhafazakar ailelere kızıyorum
Yediği tek şey o olsun ne var bunda. Elalemin nikahı olmaduğğı erkekleriyle olmasında.
Usturuplu bir sekilde kulahta dondurma yenmez anca isirirsin ondanda cikarirlar bir sey
normal yiyebilir şimdide bunumu sorun ettiniz vay mk bu nasıl iş la
sokakta bikere ablama laf atmıştı bir tane piç.
Hiç dikkat etmiyorum.
Sokakta hiç birşey yemem :)
Tahrik edecek sekilde yemezlerse kimse karisamaz.
Yav ne var bunda. Dondurma işte
niye yiyemiyoz. erkeklerde şeftali yemesin ozaman
Biz ailecek kapta alır evde yeriz bizdede ayıptır.
Dondurma yediklerini düsünürüm
bir dondurma bile yiyemiyoruz bee rahat rahat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar