Son zamanlarda haberlerde bile denk geldiğim hatta çok şaşırdığım bir konu insanlar ikiye bölünmüs durumda edepsizlik diyende var gayet nomal karşılayanlarda..
Malum havalarda ısınmısken sık sık karşılaşcagımız bir durum sizin fikirleriniz nelerdir? Sokakta dondurma yalamak edepsizlikmidir? Neden dondurma yiyenlere kötü gözle bakılır?
O ayıp dondurmanın veya dondurmayı yalayanın değil bu insanlara o gözle bakan sapıkların ayıbıdır. Bu tipler de zaten ekseriyet ile suratlarında iki karış sakal kafalarında takke sarık dillerinde şeriat müslümanlık la dolaşır milletin karısına kızına bakar kendi sapkınlıklarından dolayı kadını da çarşafa sokmaya çalışırlar. Yurdumun canım insanları da biz bunları eleştirdiğimiz zaman bize dinsiz der dine laf söyletmem der sonrada bu tiplerden şikayet ederler. İki uçu değil her tarafı boklu bu değneğin neresinden tutacaksın tutulacak tarafı bile kalmamış artık.
sen cevapı vermişsin zaten millet ne düşünürse onu alır dışarda dondurmak yalamak neden edebsizlik olsun bizim ülkede cahil ve aptal insan fazla olduğu için böyle haberler olması normal bende dondurma yalıyorum başkasıda yalıyor o zaman herkes edebsiz böyle bir zihniyet veya düşünce saçmalıktan ibaret
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne alaka edepsizlik? Bu beyni yosun tutmuş insanların uydurmaları. Noluyor yani dondurma yalayınca s. k yaşıyormuşuz gibi mi hisssediyorlar? Bu yüzden mi edepsizlik. Abi nefret ediyorum bu ülkeden ya yemin ederim nefret ediyorum
Sokakta dondurma yalayanları/yiyenleri farklı şekilde yorumlamak edepsizlikten de ötedir, yobazlıktır, geriliktir, acilen sınırdışı edilmesi gereken insan tipidir.
Bu tip düşünsünler hep avrupai ahlakiî yozluktan geliyor.. Ahlaksiz Filmler vs. Dondurma yalamayi bırak yalamak kekimesi bile gayrı ahlaki algılayan zihniyetler var..
sen elalem ne der diye düşürsen eğer hayattan tat alamazsın ben umursamam canım dondurma mı çekti gider yerim hatta mah internet kafesinin önünden bile geçerim umursamıyorum elalemi
Saçmalık o şekilde düşünenler ahmak. Herkes istediğini yapr ne var dondurma yemekte . Şahsen ben yiyemem ama yiyenlere kimse bişey diyemez özgür herkes
En İyi Cevaplar