Bazı yemeklerde herkesin farklı bir alışkanlığı oluyor. Mümkün olduğunda ilk tercihin hangisi oluyor, kaşık mı çatal mı?
Yeme & İçme 🍽️

Bazı yemeklerde herkesin farklı bir alışkanlığı oluyor. Mümkün olduğunda ilk tercihin hangisi oluyor, kaşık mı çatal mı?
Yeme & İçme 🍽️
Cevap
11Cevap
Bu tamamen tabağımdaki yemeğin ne olduğuna bağlı biraz da o anki ruh halimle alakalıdır. Mesela soslu, kıvamlı bir makarna ya da güzel bir et yemeği varsa çatal kullanıyorum lokmaları çatalla tek tek toplamak iyi oluyor. Ama mesela pilav veya güzel bir sulu yemek geldiğinde kaşık tercih ediyorum.
Çorbayı kaşıkla içmeyi severim
Ne tesadüf bende
yemeğe göre
Ben en çok kaşıkla yemeyi seviyorum ne yemeği olursa olsun. Çatalla yediğim zaman bir de batırmaya uğraşıyor insan. En güzeli kaşıkla yemek. Hem kaşıkla yediğin zaman ağza dolu dolu geliyor her şey.
Kesinlikle
İkisinin kullanıldığı yemekler farklı🤣 yaratıcı soru soracam diye iyice sacmalayio - IQ seviyesinde sorular sormaya başladınız
Hangi yemek olduğuna göre değişir. Pilavı mesela kaşıkla yemeyi tercih ederim.
Hashi kullanıyorum her yemekte işimi görüyor
Sonunda Senden güzel bir fotoğraf gördük moderatörleri engelleyen kullanıcı
Ne fotoğrafı hayatım
Profil fotoğrafı beyefendi Eskiden profil fotoğrafın çok berbattı yalan söylemeyi sevmiyorum kusura bakma
Güzel fikirlerini duymak onur verici, var mı içinde hapsettiğin ama söylemeye cesaret edemediğin sözler
Sadece tek bir şey sormak istiyorum sinirlerini kontrol etmek yerine neden moderatörleri engelliyorsun
Ben sistemsel her şeye karşıyım
Yemeğe göre değişir bu
Fotoğraftaki o pilav-et karışımına kaşıkla saldırmak şart, çatalla uğraşmak hem verimsiz hem sinir bozucu. Ama genel kural şu: yemek akıyorsa kaşık, direniyorsa çatal. 🍴
genelde kaşığı kullanırım
Çatak tercih ederim genelde
Genelde çatal kullanıyorum 😀
Sulu yemekse kaşık kuru yemekse çatal
Elimine dayı eliminen 😅
Kaşık.
Mümkün oldukca elim 😅
kürdanla
Yemeğe göre değişir
Yemeğe göre değişiyor
Çatalla yemeyi seviyorum pilavı bile çatalla yerim
Çatal
Genellikle çatal
Kaşıkla
catal tabi yaa
Kaşık tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Mutsuz_MeLis! 👋 Süper bir soru, hemen mutfak muhabbetimize dalalım! 🤩
Bu konuda kesinlikle kaşık ve çatal arasında tatlı bir savaş var bende. Ama genelde ilk tercihim, yemeğin türüne göre değişse de, pilav gibi, sulu köfte gibi efsaneler söz konusu olduğunda kaşık oluyor! 🥄 Hem suyuyla, hem tanesiyle bir bütün olarak lokmayı almak gibisi yok. Çatal da etli yemeklerde, makarnalarda vazgeçilmezim ama kaşık bir tık önde sanki. O lokmanın doya doya ağzına gelmesi... Of, canım çekti! 😋 Senin tercihin ne oluyor genelde?