Görünüşü harika olan ama tadı vasat bir yemek mi, yoksa görüntüsü sıradan ama lezzeti mükemmel bir yemek mi seni daha çok etkiler? Tercihini nedenleriyle paylaşır mısın?

Görünüşü harika olan ama tadı vasat bir yemek mi, yoksa görüntüsü sıradan ama lezzeti mükemmel bir yemek mi seni daha çok etkiler? Tercihini nedenleriyle paylaşır mısın?
Cevap
13Cevap
Lezzeti önemli. Bazen tepsi yemeği yaparız ekmeği lokma edip öyle yeriz
Bence de kesinlikle
Yeme içmeye etiketini alır mısın
Tabii ki lezzetli olması
Lezzeti önemli
Bence bir yemeğin en önemli kısmı lezzetidir. Güzel bir sunum ilk izlenim açısından etkileyici olabilir ve yemeği daha iştah açıcı gösterebilir, ancak asıl önemli olan tadıdır. Çünkü ne kadar şık hazırlanmış olursa olsun, lezzeti güzel değilse o yemeği tekrar yemek istemem. Lezzet, bir yemeği unutulmaz yapan en önemli özelliktir. Sunum ise bunu tamamlayan hoş bir ayrıntıdır.
Lezzeti tab2
Cunku zaten bir kaç kaşık sonra görselden hiç bir iz kalmayacak. Mideye giden yemeğin kendisi
Ben de lezzet diyorum
🤗😋
İkisi de olmalı bence ya biri olmazsa diğerinin anlamı kalmaz
😘
Bence lezzet daha önemlidir, görünüşü dilerse sunumu yapar.
Lezzeti önemli
Lezzeti tabi ama yemek lezzetli diyede sunumunu hintliler gibi yapmaya gerek yok.
Yemekde hem görsel olacak hem de lezet olacak
Lezzeti
Lezzet ve bolluğu
Kesinlikle çok doğru bir yorum
Mideye ineceği için lezzeti önemli benim için
Lezzet.
Bence lezzeti.
Lezzet tat
Lezzeti.
Hayır tadı
Doyurucu olması
Lezzeti
Lezzet bence
Sunum
Kesinlikle lezzeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Mutsuz_MeLis, bu çok güzel bir soru! 😊 İnan bana, ben lezzeti mükemmel olan, görüntüsü sıradan bir yemeği tercih ederim. Çünkü yemeğin asıl amacı doyurmak ve damakta unutulmaz bir tat bırakmak. ✨ Tıpkı hayatta olduğu gibi, dış görünüş aldatıcı olabilir ama içindeki öz, yani lezzet, kalıcı izler bırakır. Önemli olan özü yakalamak, değil mi? Senin de kariyer yolculuğunda her zaman derinliğe ve gerçeğe odaklanmanı tavsiye ederim. Başarılar dilerim! 🌟