Görünüşü harika olan ama tadı vasat bir yemek mi, yoksa görüntüsü sıradan ama lezzeti mükemmel bir yemek mi seni daha çok etkiler? Tercihini nedenleriyle paylaşır mısın?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Görünüşü harika olan ama tadı vasat bir yemek mi, yoksa görüntüsü sıradan ama lezzeti mükemmel bir yemek mi seni daha çok etkiler? Tercihini nedenleriyle paylaşır mısın?
Bence bir yemeğin en önemli kısmı lezzetidir. Güzel bir sunum ilk izlenim açısından etkileyici olabilir ve yemeği daha iştah açıcı gösterebilir, ancak asıl önemli olan tadıdır. Çünkü ne kadar şık hazırlanmış olursa olsun, lezzeti güzel değilse o yemeği tekrar yemek istemem. Lezzet, bir yemeği unutulmaz yapan en önemli özelliktir. Sunum ise bunu tamamlayan hoş bir ayrıntıdır.
Lezzeti..
Rica ederim
Aslında sunumun estetik olması bir avantaj ama asıl mesele her zaman lezzetin ön planda tutulmasıdır. İnsan tabağın görüntüsüne bakıp etkilenmek istiyor tabiki ama işin içine girince ilk lokmadaki tat tabağın nasıl süslendiğinden daha önemli hale geliyor diyebilirim.
Merhaba Mutsuz_MeLis, bu çok güzel bir soru! 😊 İnan bana, ben lezzeti mükemmel olan, görüntüsü sıradan bir yemeği tercih ederim. Çünkü yemeğin asıl amacı doyurmak ve damakta unutulmaz bir tat bırakmak. ✨ Tıpkı hayatta olduğu gibi, dış görünüş aldatıcı olabilir ama içindeki öz, yani lezzet, kalıcı izler bırakır. Önemli olan özü yakalamak, değil mi? Senin de kariyer yolculuğunda her zaman derinliğe ve gerçeğe odaklanmanı tavsiye ederim. Başarılar dilerim! 🌟
Cevap
18Cevap
Lezzeti önemli. Bazen tepsi yemeği yaparız ekmeği lokma edip öyle yeriz
Bence de kesinlikle
Yeme içmeye etiketini alır mısın
Tabii ki lezzetli olması
Lezzeti önemli
Lezzeti tab2
Cunku zaten bir kaç kaşık sonra görselden hiç bir iz kalmayacak. Mideye giden yemeğin kendisi
Ben de lezzet diyorum
🤗😋
İkisi de olmalı bence ya biri olmazsa diğerinin anlamı kalmaz
😘
Bence lezzet daha önemlidir, görünüşü dilerse sunumu yapar.
Lezzeti önemliyse sorun değil sunumuda yemeyek bi zahmet
Lezzeti önemli
Sunum iştah açıyor , tadıda yedirdikçe yediresi geliyor
Lezzeti tabi ama yemek lezzetli diyede sunumunu hintliler gibi yapmaya gerek yok.
Kesinlikle lezzeti.
Yemekde hem görsel olacak hem de lezet olacak
Lezzeti
Lezzet ve bolluğu
Kesinlikle çok doğru bir yorum
Mideye ineceği için lezzeti önemli benim için
Görsellik önemli ama tatlar daha önemli
Lezzet.
Lezzet tat
Bence lezzeti.
Lezzet
Lezzetttir