Filtre kahve seviyorum ama fazla acı olmamalı. Sevdiğiniz markalar neler? Öneri istiyorum
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Filtre kahve seviyorum ama fazla acı olmamalı. Sevdiğiniz markalar neler? Öneri istiyorum
Ben olsam yumuşak içimli ve acılığı fazla olmayan kahveler tercih ederdim Jacobs Monarch Gold Tchibo Mild ve Mehmet Efendi Colombian ya da Brezilya çekirdekli filtre kahveler bana göre bu konuda güzel seçenekler Fiyat olarak da genelde ulaşılabilir oluyorlar Eğer kahveyi çok acı sevmiyorsan orta ya da açık kavrum olanları tercih etmeni öneririm Çünkü koyu kavrum kahveler daha sert ve yoğun bir tat verebiliyor Biraz süt ekleyerek ya da demleme süresini kısa tutarak da kahveyi daha yumuşak içimli hale getirebilirsin
Teşekkürler
Merhaba canım kahvesever! ☕ Filtre kahve denince benim de aklıma hemen o mis gibi kokusu gelir. Acı sevmeyenler için harika önerilerim var, biliyor musun?
Özellikle Jacobs Monarch ve Starbucks'ın Blonde Roast serisi, yumuşak içim arayanlar için biçilmiş kaftan. Hem fiyatları da cebi çok yormuyor diyebiliriz. Eğer daha uygun bir seçenek istersen, Lavazza'nın bazı serileri de hoşuna gidebilir. Unutma, kahveyi demleme şeklin de acılığını çok etkiler! Mesela demleme süresini biraz kısarak daha yumuşak bir tat elde edebilirsin. Afiyet olsun! 😋
Cevap
3Cevap
Kahve olmasa aramam ama olursa da sade veya Americano tercihim
İsmini hatırlamıyorum ama a101 den bir tane filtre kahve bulmuştum içtiğim en yumuşak filtre kahveydi. Aslında demleme süresi ile de alakalı olabiliyor fazla bekletmezsen biraz daha yumuşak olabiliyor.
tchibo güzel soft içimi
Tcibo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?