Ev hediyesi olarak filtre kahve makinesi geldi bu yüzden de filtre kahve arayışına girdik. Herkesin zevki farklıdır kahvenin de bir çok çeşidi var tabi ki ama örneğin Starbucks'da demlenen filtre kahve tadında/sertliğinde olan önerilerinizi bekliyoruum :)Filtre Kahve
Starbucks filtre kahvesine eş değer kahve önerileriniz nelerdir?
Markadan ziyade hangi koyuluk ve sertlikte bir kahve içmek istiyorsanız ona göre yorum yapmakta fayda var. Bir Starbucks çalışanı alarak bizimkilerden bir haber vereyim.
Blonde (Hafif içimliler)
Veranda Blend yumuşak kakao ve hafif kavrulmuş fındık nüansları
Blonde Espresso tatlı ve turunçgil aroması
Medium (Orta kavrulmuşlar)
Colombia Narino
Bitkisel aroma ve ceviz hissiyatı Pike Place Roast
Hafif kakao ve kavrulmuş fındık Kenya Greyfurt ve kuş üzümü Guatemala Antiqua
Kat kat açılan limon, çikolata ve yumuşak baharat lezzetleri
House Blend fındık ve kakao Ethiopia
Bitter çikolata, bibersi baharat ve tatlı turunçgiller
Dark (Koyu Kavrulmuş kahveler)
Sumatra
Bitkisel ve topraksı Verona
Dengeli koyu kakao espresso roast karamel ve fındık
Kendi damak tadınıza uygun lezzeti bu kısa bilgilerle seçerseniz en azından kıydığınız paraya üzülmezseniz. Malum her şey ateş pahası bu zamanda. Afiyet olsun. 😋
Valla İstanbul da her yerde var a! ama hiç Starbucks a gitmedim. Kahveye o kadar para vermem ben türk kahvesi içiyorum şekersiz ya da az şekerli yaşıma göre biraz antikayım sanırım.
Selamlar,
Markadan ziyade hangi koyuluk ve sertlikte bir kahve içmek istiyorsanız ona göre yorum yapmakta fayda var. Bir Starbucks çalışanı alarak bizimkilerden bir haber vereyim.
Blonde (Hafif içimliler)
Medium (Orta kavrulmuşlar)
Dark (Koyu Kavrulmuş kahveler)
Kendi damak tadınıza uygun lezzeti bu kısa bilgilerle seçerseniz en azından kıydığınız paraya üzülmezseniz. Malum her şey ateş pahası bu zamanda. Afiyet olsun. 😋
https://www.dailymotion.com/video/x84vhd1Nasıl yazmıştım. Göndere bastım Arap saçı olmuş 🤦♂️
Mükemmel Arap saçı olmuş 🤦♂️
Biz okurken anladık, rahat olun 🌸