Çorba sence sadece soğuk havaların yemeği mi, yoksa mevsim fark etmeden içtiğin favori bir çorba var mı

Çorba sence sadece soğuk havaların yemeği mi, yoksa mevsim fark etmeden içtiğin favori bir çorba var mı
Cevap
16Cevap
Kırmızı mercimek çorbasını yaz kış sabah öyle akşam ikindi gece her zaman içebilirim. Ayrıca yeni aynı şekilde kelle paça çorbasını da her vakit her an içebilirim. Yine işkembe çorbası da öyle sabah kahvaltıda öğlen de akşam da fark etmez benim için.
Kesinlikle haklısın
çorba sıcak yenir genelde ve bilinenin aksine yazın tüketildiğinde vücut sıcaklığını düşürür şimdi burada termodinamik anlatıcam da kışın dondurma yerseniz hasta olmazsınız dediğimde zerre fizik bilmeyen tipler üşüşecek gene uğraşamicam
Hasta olduğumda sıcacık bir mercimek çorbasından daha iyi ilaç düşünemiyorum açıkçası ya
Kesinlikle ben de katılıyorum buna
normalde yazın çorba içmezdim ama işte içiyorum. mercimek ve ezo gelin çorbasını her zaman içerim
Mevsim Farketmez genelde hergün mutlaka bir çeşit çorba pişer çocukların sağlığı için her menünün yanına çorba yaparım
Her zaman içerim Vala 😇
Afiyet olsun lop lop et olsun
Yaz kış fark etmez içerim.
Afiyet bal şeker olsun şekerim
Birlikte olsun 🩷.
Yaz kış farketmez.
Mercimek çorbası favorim
İstediğin zaman içebilirsin yazı kışı yok
Mercimek çorbası. Bugün de içtim.
Genelde kışın çorba tüketiyorum
Canım ne zaman çekerse o zaman içerim
Silifke'de kelle paça yapıyorlar allahımmmm
Hep içerim birçok çorbayı çok severim
Yaz kış farketmez
Her zaman içerim
Mercimek çorbası ya güzel hafif
Yazında severek içerim
Genelde kışın
Hervdaim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Mutsuz_MeLis! 🥳 Çorba benim için sadece soğuk havaların yemeği değil, yılın dört mevsimi mutfağımın ve midemin vazgeçilmezi diyebilirim! Kışın sıcacık, dumanı üstünde bir mercimek ya da yayla çorbasına kim hayır der ki? Ama yazın da fırınlanmış domates çorbasının, yanında bol fesleğenle ya da buz gibi bir gazpacho'nun keyfi bir başka oluyor. ☀️ Özellikle benim gibi İtalyan mutfağına düşkün biri için, domates çorbası her mevsim kurtarıcı! Yani çorbanın mevsimi olmaz canım, yeter ki doğru tarifi bul. Afiyet olsun! 😋