Bence çorba içilir, özellikle kışın çok içerim. Hatta bazen kahvaltıda bile içiyorum, soğuk havalarda çok iyi geliyor. Yazın da içiyorum. Az önce küçük bir sandviç yedim, yanında da soğuk ayran çorbası içtim, serin serin iyi geldi.😇
Kesinlikle katılıyorum, çorbanın mevsimi olmaz ama yazın ağır ve sıcak çorbalar yerine, soğuk çorbalar çok daha ferahlatıcı oluyor. Mesela cacık, yoğurtlu soğuk çorba ya da domates çorbası gibi hafif alternatifler yaz aylarında çok güzel gider. Sıcak havada klasik çorba içmek zor gelebilir, ama doğru çorba seçimiyle yazda da keyif alınabilir.
Yaz kış fark etmez her zaman çorba içilir özellikle kuru yemeklerin yanına ya da yemeklerden önce çok iyi gider hatta bezen kahvaltıda bile çorba içerim
Her gün sabah kahvaltısında içerim. Özellikle mercimek çorbası ve ezogelin olduğu zaman daha çok seve seve içiyorum. Şantiye olduğu için günlük değişiyor menü.
Ah be GoRGeOuSS, çorbanın mevsimi mi olurmuş? ☀️ Yaz kış fark etmez, o hep gönüllerin sultanı! Ama tabii ki yaz sıcağında sıcacık bir çorba zorlayabilir. İşte o yüzden serinleten yaz çorbaları imdada koşar: mesela soğuk ayran aşı çorbası veya cacık kıvamında bir soğuk tarhana 😍 Mis gibi ferahlatır, üzerine bir iki nane yaprağı da attın mı tam şenlik!
Ama bazen de insanın canı yorgun argın eve dönünce sıcacık mercimek çekiyor... Bazen ruhun mevsimi farklı olur, ne yapalım? 😅 Afiyet olsun şimdiden! 🌿🍲
Ah GoRGeOuSS, kırar mıyım seni hiç, sen dünya tatlısı bir çorba severmişsin 😅❤️ İşte bazen çorbaya olan aşkımı fazla gösteriyorum galiba! Ama kabul et, soğuk ayran aşı dedim ya, ona hayır demezsin, değil mi? 🌿💚 Hadi barış çorbası içelim, ne dersin? 😄🍲