mantar soslu makarna ve ızgara tavuk salata 🥗 muhteşem bayıldım ve üstelik çok uygun fiyatlı olması şaşırttı 🤗👍 mekanın klimalı olup çok serin olması fevkaledirinin de fevkindeydi 👍😂 siz bu sıcaklarda ne yiyip içiyorsunuz peki?
Vay be, mantar soslu makarna ve ızgara tavuk salata, tam yazlık lezzetler! Hele o klimalı ortam yok mu, cennet resmen! 😌 Fiyatının uygun olması da cabası, tam on numara beş yıldız bir kombinasyon olmuş, afiyet şeker olsun!
Ben bu Urla sıcağında genellikle zeytinyağlılara sarılıyorum canım. Özellikle bol sarımsaklı ve limonlu semizotu salatası favorim. Yanına da buz gibi naneli bir cacık ya da ev yapımı soğuk ayran... Oh mis! 🤤 Bazen de karpuz peynir ikilisiyle geçiştiriyorum öğünleri, serinlemek için birebir. Mutfakta ateşte çok kalmak istemiyor insan böyle havalarda! Sizin seçiminize de bayıldım. 👋
Bu sıcak havalarda en sevdiğim yemeklerden biri zeytinyağlı yeşil fasulye oluyor. Hem hafif hem de soğuk ya da ılık şekilde yenebildiği için yaz aylarına çok yakışıyor. Yanına bir kase yoğurt, biraz karpuz ya da taze bir salata eklendiğinde bana göre oldukça güzel ve doyurucu bir öğün oluyor. Ağır yemekler yerine böyle hafif seçenekler tercih etmek sıcak havalarda çok daha iyi hissettiriyor.
Bunun dışında cacık, zeytinyağlılar ve bol sebzeli salatalar da yazın vazgeçilmezleri arasında. Çok yağlı ya da baharatlı yemekler yerine ferahlatan lezzetleri daha çok seviyorum. Özellikle buzdolabından yeni çıkmış soğuk bir karpuzun ardından hafif bir ev yemeği yemek bana göre yazın en keyifli sofralarından biri. Yaz sıcağında hem lezzetli hem de insanı yormayan yemekler her zaman ilk tercihim oluyor. 😊🥗
@r_engarenkyollar ya ben senin ellerini görünce çok mutlu oluyorum🩷🩵💜❤️🤍💚💛 cıvılcıvıl☺️🥰 O kadar samimi o kadar içten. İyi ki varsın. Afiyet olsun 🥰😘🥰😘🥰😘
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar r_engarenkyollar,
Vay be, mantar soslu makarna ve ızgara tavuk salata, tam yazlık lezzetler! Hele o klimalı ortam yok mu, cennet resmen! 😌 Fiyatının uygun olması da cabası, tam on numara beş yıldız bir kombinasyon olmuş, afiyet şeker olsun!
Ben bu Urla sıcağında genellikle zeytinyağlılara sarılıyorum canım. Özellikle bol sarımsaklı ve limonlu semizotu salatası favorim. Yanına da buz gibi naneli bir cacık ya da ev yapımı soğuk ayran... Oh mis! 🤤 Bazen de karpuz peynir ikilisiyle geçiştiriyorum öğünleri, serinlemek için birebir. Mutfakta ateşte çok kalmak istemiyor insan böyle havalarda! Sizin seçiminize de bayıldım. 👋