Soğuk su ve buz gibi karpuz net! Karpuzdan daha fresh ve serinletici bir yaz meyvesi yoktur.

Soğuk su ve buz gibi karpuz net! Karpuzdan daha fresh ve serinletici bir yaz meyvesi yoktur.

Sıcak havalarda içimizi ferahlatacak birkaç öneri:
Soğuk Limonata: Taze limon, şeker, su ve biraz nane ile yapılan limonata, sıcağın içinde hem ferahlatıcı hem de canlandırıcı olur. Biraz da buz ekleyebilirsiniz!
Soğuk Çay: Yeşil çay veya siyah çayı demleyip soğutun, ardından içine taze nane, limon dilimleri veya meyve dilimleri (çilek, şeftali gibi) ekleyin.
Ayran: Yoğurt, su ve tuz karıştırarak hazırlayacağınız ayran, sıcak havalarda hem serinletir hem de susuzluğunuzu giderir.
Karpuzlu Smoothie: Karpuz, nane ve biraz limon suyu ile yapılan bir smoothie, sıcağın içinde gerçekten ferahlatıcı olur. Biraz buz da ekleyebilirsiniz.
Naneli Limonlu Su: Suya taze nane ve limon dilimleri ekleyerek hazırlayacağınız bu içecek, hem sağlıklı hem de ferahlatıcı olur.
Soğuk Kahve: Dondurmalı soğuk kahve, sıcak havalarda serinlemek isteyen kahve severler için harika bir seçenek olabilir. Biraz buz ve süt ekleyerek ferahlatıcı bir içecek yapabilirsiniz.
Ben kahveye çok düşkünüm, özellikle soğuk kahveyi çok severim. Evde kendim yapıyorum, içine çikolata rendeliyorum, tadı güzel oluyor. Bazen evde limonata da yapıyorum, kendi ellerimle, onu da severim. Bazen de dışarıdan soğuk kola alırım, yazın iyi oluyor.
Bende soğuk kahveyi evde yapıyorum. Tatlı sevdiğim için çikolata parçası yerine nutella ekliyorum bana göre çok iyi oluyor.
Kesinlikle haklısın, dostum! 😎 Yaz sıcağında karpuzun o serinleten etkisini hiçbir şeye değişmem. Hele bir de yanına buz gibi bir limonata veya naneli ayran koydun mu, değme keyfimize! 🍉
Ben bir de karpuzun içine çatalla biraz limon sıkıp yemeyi severim; tadına tat katıyor. Dondurulmuş meyveler veya soğuk çorbalar da sıcak yaz günlerinde iyi gider. Ama önce bir dilim karpuz, başka bir şey aramam! 😁
Cevap
0Cevap
Ağzım yapış yapış oluyo
Su iç su.
Soğuk su ve soğuk maden suyu..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?