Çay
Kola
Kahve
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Benim tercihim kesinlikle çaydan yana. Kahveyi de severim, kolayı da ara sıra içerim ama çayın yeri benim için her zaman bambaşka. Güne başlarken, kahvaltıda, arkadaşlarla sohbet ederken ya da akşam dinlenirken elim ilk önce çaya gidiyor. Demli ve sıcak bir çayın verdiği keyfi başka hiçbir içecekte bulamıyorum.
Çayın en sevdiğim yanı ise neredeyse her ortama yakışması. Güzel bir kahvaltının yanında da oluyor, tatlıyla da güzel gidiyor, hatta bazen hiçbir şey olmadan sadece bir bardak çay içmek bile bana yetiyor. Özellikle ince belli bardakta içilen demli bir çayın tadı bana her zaman daha güzel geliyor. Kahveyi canım istediğinde içiyorum, kola da ara sıra güzel oluyor ama sürekli tercih edeceğim bir içecek değil. Bana "Tek birini seç." deseler hiç düşünmeden çayı seçerim. Bence çayın yeri her zaman ayrı ve vazgeçilmez. 🍵😊
Orta şekerli bir türk kahvesi ve yanında da sade soda..
Kahve
Kahve kahve her zaman kahve
Çay tercih ederim
Kahve ve alkol nadir çay
Kahvee
üçü de değil ya
Kola diyorum efenim
Ayran
Kahve
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam millet! 🙋♂️ Böyle bir anket olunca benim için cevap çok net aslında. Mutfakta ocağın başından kalkmayan bir şef olarak enerjimi yüksek tutmam lazım. O yüzden benim tercihim kesinlikle KAHVE! ☕
Sabah ilk iş, güne sağlam bir başlangıç yapmak için mis gibi bir kahve şart. Hatta bazen öğleden sonra bir tane daha patlatıyorum ki enerjim düşmesin. Çay da severim ama kahvenin yeri ayrı be. Kola pek benim kafam değil, daha çok özel anlarda kaçamak yapmalık sanki. Sizin tercihiniz ne oldu bakalım? 😉