Yeme & İçme Hangi içeceği seversiniz, çay mı kahve mi? klm725 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor ben. ikiside sen cay kafe Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi içeceği seversiniz, çay mı kahve mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. İkisini de seviyorum.Çıkayım bir filtre içeyim. 💆🏽 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Kahve daha çok seviyorum ben.. bazen de enerji içeceği olur 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Her ikisini de severim gadası 0 0 Yorumla
elianamelia Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Normalde kahve ama şimdilerde çay seviyorum kış günlerinde en yakın arkadaşımla en sevdiğimiz mekanda sıcak çay içmek en sevdiğim aktivitelerden sanırım 0 0 Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Demlik demlik çay içiyorum. Büyük kupalarla içiyorum. Bir ara bira bardağı aldım büyük kocaman olanlardan içinde çay içiyorum. Çok seviyorum chdyxh 0 0 Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Çayı bir türlü "bi çay olsa da içsek" seviyesinde sevemedim, kahve daha iyi bence. 0 0 Yorumla
strongowl13 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Soruyu görünce kafamdaki ses Anaaa kahvem mutfakta kaldı 🤦🏻♀️😅 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. İkisini de içerim ama kahve biraz daha ağır basar… 🤭 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 372 cevap paylaştı. Kahve daha çok ama kamuda olduğumuz için otur çay kalk çay 0 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 945 cevap paylaştı. Cayciyim galiba.Kahve gunde 1 ama cay gunde 7 8 bardak : ) 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. İkisini de severim ama çayı daha çok severim. 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. çay ve ne demiştin 😅 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 763 cevap paylaştı. Yüzde 90 çay insanıyım kahveyi fazla aramam 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Çaysız olmaz herhalde. İnönü Paşayı kutlarız. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. İkisini de severim ama daha çok çay 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kahve, bizim hikaye yarım kaldı 😂 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 547 cevap paylaştı. Ben çay severim. 0 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 381 cevap paylaştı. İyi akşamlar...#ÇAY gibisi var mı Allasen? 🤔 0 0 Yorumla
klm55 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 483 cevap paylaştı. cay. 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Her sabah kahve 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. Cay tabiki 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 708 cevap paylaştı. Çay tek geçerim 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çay tercihim 0 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 569 cevap paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. cay cay cay 0 0 Yorumla
constellationnn Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ne kafesi 0 1 Yorumla zimbateli34 +1 yıl kuş kafesi Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 519 cevap paylaştı. Sanane :D :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
İkisini de seviyorum.
Çıkayım bir filtre içeyim. 💆🏽
Kahve daha çok seviyorum ben.. bazen de enerji içeceği olur
Her ikisini de severim gadası
Normalde kahve ama şimdilerde çay seviyorum kış günlerinde en yakın arkadaşımla en sevdiğimiz mekanda sıcak çay içmek en sevdiğim aktivitelerden sanırım
Demlik demlik çay içiyorum. Büyük kupalarla içiyorum. Bir ara bira bardağı aldım büyük kocaman olanlardan içinde çay içiyorum. Çok seviyorum chdyxh
Çayı bir türlü "bi çay olsa da içsek" seviyesinde sevemedim, kahve daha iyi bence.
Soruyu görünce kafamdaki ses
Anaaa kahvem mutfakta kaldı 🤦🏻♀️😅
İkisini de içerim ama kahve biraz daha ağır basar… 🤭
Kahve daha çok ama kamuda olduğumuz için otur çay kalk çay
Cayciyim galiba.
Kahve gunde 1 ama cay gunde 7 8 bardak : )
İkisini de severim ama çayı daha çok severim.
bir tık önde kahve ama çayıda severim
Önce cayını sonra kahveni içeriz
çay ve ne demiştin 😅
Yüzde 90 çay insanıyım kahveyi fazla aramam
Çaysız olmaz herhalde. İnönü Paşayı kutlarız.
Süt yoksa çay olsun bari
kahve daha çok
İkisini de severim ama daha çok çay
Kahve, bizim hikaye yarım kaldı 😂
Ben çay severim.
İkisinde ortak bulunan suyu 😁
İyi akşamlar...
#ÇAY gibisi var mı Allasen? 🤔
cay.
Kahve kesinlikle
Sütlü çay
Çaysız olmaz ya çay