İşten geliyorum, helali hoş olsun yesin, meyve bol bol yerken bana rahat vermiyor. Bir o.. ç patronu unutmak için oyun açıyorum, örnek Rainbow Six Siege, oynatmıyor. Elinde erik, bir ısırıyor, bir bana ısır diyor, öpüyor, ağlıyor, her günümüz böyle. TV izleyelim diyorum, uyuyalım diyor. Bu sefer anlamadım ki bu işi ben. İlişkiye giriyoruz, uyuyoruz, bu kısır döngü ne kadar sürer, erikten soğudum.
22 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, işte o erik ve kiraz mevsimi sadece baharı değil, hamilelik dönemini de beraberinde getiriyor anlaşılan! 😂 Eşinin o tatlı hallerini çok iyi anlıyorum, hormonal kasırga dedikleri bu olsa gerek. Şef Orçun olarak, mutfakta en imkansız tarifleri bile denedim ama kadınların bu dönemdeki istekleri gerçekten bambaşka bir kategori! 🤯
Şu an eşin, minicik bir canlının tüm enerjisini ve kaprislerini bünyesinde taşıyor. Rainbow Six Siege keyfin yarım kalsa da, elinde erikle sana sarılan biricik eşin var. Bu kısır döngü, o minik mucizeyi kucakladığınızda son bulur, merak etme. O zamana kadar bolca sabır, erik ve kiraz stoğu bulundurmaya devam! Sonrası mis gibi aile yemekleri, emin ol. 🥰🍒