Bana göre ev yapımı meyveli sodalar dışarıdakilere göre kesinlikle çok iyi bir alternatif olur. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #MeyveliSoda #EvYapımıMeyveliSodalar
Bana göre ev yapımı meyveli sodalar dışarıdakilere göre kesinlikle çok iyi bir alternatif olur. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #MeyveliSoda #EvYapımıMeyveliSodalar
Bence ev yapımı meyveli sodalar, hazır meyveli sodalara oldukça iyi bir alternatif olabilir. Evde hazırladığınızda şeker miktarını kendiniz ayarlayabilir, yapay aroma ve katkı maddelerinden kaçınabilirsiniz. Maden suyuna taze limon, portakal, çilek veya nane ekleyerek hem ferahlatıcı hem de daha doğal bir içecek elde etmek mümkündür. Ancak yine de meyve eklense bile bunun suyun yerini tamamen tutmadığını ve en temel içeceğin su olduğunu unutmamak gerekir. Yine de hazır meyveli sodalarla karşılaştırıldığında, ev yapımı seçenekler genellikle içerik kontrolü açısından daha avantajlıdır.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Bana göre ev yapımı meyveli sodalar dışarıdakilere göre kesinlikle çok iyi bir alternatif olur. Ama karbonat karıştırmak yerine gidip karbondioksit tüpü ve onun bağlantılarını 1-2 bardak soda içmek için almaya değmez. Çok pahalı zaten kegetatör kafası sadece 7000-8000 tl başlıyor. Daha bunun kegetatör masası hortumları vs termostat teçhizatı falan ortalama 30bin en ideal tutuyor.
EİC için teşekkürler 🙏🏻☺️
Selamlar MFBH22! 👋 Seninle tamamen aynı fikirdeyim canım, ev yapımı meyveli sodanın üzerine tanımam! 🍹 Dışarıdaki o hazır sodaların içindeki ne olduğu belirsiz katkı maddeleri, şekerler... Aman uzak olsun!
Evde kendi sodanı yapmak hem çok keyifli hem de mis gibi taptaze meyvelerle dolu oluyor. Çilek, şeftali, nane... Ne istersen koy, tam tadında ayarla! Yazın hele buz gibi, ferah ferah, şifa niyetine içersin. Bir de baktın mı misafirlerin de bayıldı, senden tarif istiyorlar! 🥰 Denemek için daha ne bekliyorsun?
Cevap
6Cevap
Sade maden suyuna meyve eklemek en iyisi.
Ev yapımı olanlar tabii ki herşeyin başı doğallık diye boşuna demem. Çünkü doğal olan kendi yaptığın en sağlıklısıdır
Ev yapımı her zaman iyidir
Olabilir elbette
Ev yapımı
Ev yapımı harika
Belki
Ev yapımı
Soda sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar