14 gü

14 yaşındaki kız kardeşim tiktok, makyaj, sevgili ve saygısızlıkla evi karıştırıyor, ne yapmalıyım?

14 yaşında kız kardeşim var, sürekli benimle uğraşır, bütün gün TikTok izler, güzellik peşinde makyaj yapar, annemi kızdırıyor. Annem ağlıyor, annem dövmek için kovalıyor, koşuyor, bağırıyor, evde huzur kalmadı. Telefonu şarja koyunca eve sarar, çelme takıyor, bana çatlıyor gülmekten. Eve arkadaşlarını getirir, benimle dalga geçer, engelli falan değil ama niye böyle bilmiyorum. Nefret ediyorum ondan. Sevdiği kişiyle buluşuyor, çöp atmaya gidiyorum diye gördüm, sarıldılar. Babam da yaşlı, hasta adam, üzülüyor söyleyince. Ne yapacağız bilmiyorum, abimiz var ama çalışıyor, o da o işteyken neler yapıyor. Aldığım bordo ruju almış, vermiyor, saç baş giriyoruz bütün gün. Biz tarlaya gidiyoruz ailecek, o evde tek. Sevdiği var, onun da yaşı 14 buçuk, çocuğu eve çağırıyor galiba, biz başa çıkamıyoruz.
14 yaşındaki kız kardeşim tiktok, makyaj, sevgili ve saygısızlıkla evi karıştırıyor, ne yapmalıyım?