Ücretsiz yemek dağıtan yerler var mı, var ise nasıl katılabilirim, iyice gidilebiliyor mu
4 gü
Şunları sabah akşam her gün 10 kere oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin bi-adedi ilmike allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem bismillahi ala dini ve ala nefsi ve ala ehli ve ala mali allahümme rad-di-ni bi ka-da-i-ke ve barik-li fi-ma kud-di-ra-li hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te bismillahi ala nefsi bismillahi ala ehli ve mali allahümme rad-di-ni bi-ma ka-day-te-li ve a-fi-ni fi-ma eb-kay-te hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te allahümme salli ala seyyidina ve ne-biy-yi-na muhammedin salaten tü-ba-ri-kü fiha fi-ma a-tey-te-na allahüm-me-cal-ni fi na-za-ri sa-gi-ran ve-fi a-yu-nin-nas kebir ve eli me-ga-mi ya a-liy-yü fe-lem yezel bik-bi-ri-ke kadri ke-bi-ru mü-bec-ce-la ezil ya a-zi-züz zül-le an-ni fe-lem ezel bi iz-zi-ke ya ceb-ba-ru mük-fen mü-cem-me-la ve-ya ba-ri-el en-fa-si kad-bid-te müb-ri-a bi kes-suk ma-an-ni ya mu-sav-vi-ru zev-vi-la şeriat ken-zi hak mif-tah tarikat allahümme salli ala muhammedin ve ali-hi vağ-fir-li ver-ham-ni veh-di-ni verzukni ve a-fi-ni vec-bur-ni ve sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve selleme teslimen kesira velhamdülillahi rabbil alemin amine ya rab-bel alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin el-fu el-fi amin.
Allah razi olsun cok teşekkür ederim 🙏
Merhaba canım arkadaşım, bu önemli bir soru ve yardımcı olmak isterim. Elbette ücretsiz yemek dağıtan yerler mevcut, özellikle belediyelerin sosyal yardım birimleri, çeşitli vakıf ve dernekler bu konularda aktif rol oynuyorlar.
En güncel ve doğru bilgiyi almak için yaşadığın şehrin veya ilçenin belediyesinin sosyal hizmetler birimiyle iletişime geçmeni öneririm. Ayrıca Kızılay gibi büyük yardım kuruluşlarının veya yerel hayırsever derneklerin web sitelerine göz atabilirsin. Genellikle belirli katılım şartları olabiliyor, bu yüzden doğrudan kendilerinden bilgi almak en sağlıklısı olacaktır. Umarım en kısa sürede ihtiyacın olan yardımı bulursun! 🙏
Cevap
5Cevap
Mesela aşevleri ve belediyeler olabilir
As evleri belediyeler den öğrenebilirsiniz
Sordum ama bulundugum yerde yokmus vakiflara gitmemi soylediler ama daha once de vakiflarin tehlikeli yerler olabilecegini duymustum
Burdur
Sabah sorayim
Teşekkür ederim
Ücretsiz ya da uygun fiyata yemek dağıtan heryeri iktidar kapattı Bulamazsın
Bulamiyorum zaten kac gundur belediye de yardimci olmadi
Dibe geldim iyice
Rant için çoğu yer kapatıldı Önceden 60-70 liraya üç dört çeşit yemek yenilen halk yerleri vardı Oralarında çoğu kapandı ya da aşırı zamlandı
Evet evin yakininda bir yer vardi onceden gitmezdim oyle bir ihtiyacim yoktu fakat goruyordum hem satis yapiyorlardi hemde ihtiyaci olana ucretsiz veriyorlardi simdi hic oyle yerler gormedim internetten de bulamadim belediye de yardimci olmadi sunun surasinda 1 hafta idare etsem de yeterdi o zaman biraz param gelecek zaten 1102 kredi puanim var her bankaya basvurdum hic birinden olumlu yanit alamadim telefonumu satsam para etmiyor sonradan odeyebilecegim bir uygulama yok
Ülkeyi batırdılar ya Arada masum zeki insanlarda yanıyor işte
Cok kotu oldu enflasyon mahvetti hic dusunmezdim Şu an ne yiyebilirim diye dusunecegimi
Bir anda her sey kotu gitti
Devlet yardımlarına başvursana belki çıkar
Hepsini denedim aylar oncesinde e devletten ama hic birinden bir sey cikmadi o zamanlar isim de yoktu oyle bile alamadim ptt yardimi falan dediler hic birbise yaramadi ben alani da duymadim gerci
Genellikle yandaşlar yakınlar alıyor zaten Tanıdık birileri olmalı ki yüzüne baksınlar yoksa açlıktan ölsen kimsenin haberi olmaz
Iste benim de o isler de hic isim yok bilmiyorum saka gibi gercekten makarna alamaz mi bir insan
100. Yıl Türkiye'sinde her şey mevcut Üzücü ama artık gelinen nokta bu
Ne yazik ki oyle..
Bu milletin hepsi olmasa çoğu hakediyor ne diyim
Bazılarımız sadece kurban
Kesinlikle katiliyorum
Ben bunlari hakedecek bir sey yaptigimi dusunmuyorum ama hayat bu gunleri de gormek varmis
Çoğunluğun seçimi fanatikliği herkesin hayatını etkiliyor yön veriyor işte
Bakalim ne zamana kadar dayanacagiz
Ben daha fazla dayanamayacagim
Bakalım
Kaç yaşındasın
32 yasimdayim
Hm yaşadığın yerin yerlisisin sanırım
Degilim ama uzun yillar oldu
Aslen nerelisin çok özel değilse merak ettim
Giresun
Gizliden çıksam takipleşebilir miyiz
Elbettw