Yemek Sepeti yeni bir gelişme ile gündeme geldi. 'Yaya Kurye' hizmetini duyuran şirket, yaya kuryelerin, 1 kilometreden kısa mesafelerde kullanılmasını planlıyor. Siz bu hizmeti nasıl buldunuz?

Yemek Sepeti yeni bir gelişme ile gündeme geldi. 'Yaya Kurye' hizmetini duyuran şirket, yaya kuryelerin, 1 kilometreden kısa mesafelerde kullanılmasını planlıyor. Siz bu hizmeti nasıl buldunuz?

Bence olabilir, bu kadar kısa mesafelere motor kullanmak biraz saçma olurdu ancak şöyle de bir husus var maaşlarında belirli bir düzenleme olmalı. Motorlulara göre 2.000 civarı daha fazla maaş almalılar bence. Çünkü kar kış demeden yaya gitmeleri gerekecek.
Cevap
37Cevap
İlk aklıma gelen bir kilometreden fazla yürütürler şimdi bunlar kuryeleri
Bence yürüyüş sevenler için güzel bir uygulama
Berbat🤔 o yemek yine buz gibi olur🤔 yolda akrabasını halası gilin dayısı gilini görür 2 saat sohbet eder sonra al sana buz gibi 1 km yakınlıkla buz gibi yemek😂
Yolda giderken acıkır yemeği yerdim ben sanırım :D ahsh
Saçma bence. Yemek gelene kadar soğur, sonra karda kışta ya da sıcak havalarda insanlar yürüyerek iş yapıyor...
Motokuryeler artık ucuza çalışmıyor yakıt fiyatları da nerdeyse 2 ye katladı. tamamen maliyeti düşürme amacındalar
trafiği azaltabilir. yakın çevredeki tüm siparişleri yayalar götürürlerse mantıklı ülkede motorlu araçlar karaborsada zaten.
Gereksız ve külfet.
1 km mesafe içine de adam kalkıp gitsin mekanda yesin.
İyice tembelleşti insanlar
bence hiç güzel değil benim ağır torbalarımı sırtlarında taşımaması gerekir ya da maaşı asgari olmaması gerekir
Motorla yavaş getiriyorlardı, artık * sene getiremezler.
Ki çalışana da yazık, günde kaç saatlerini yürüyerek geçirecek bu insanlar?
Hiç güzel değil ve bunu yapan batar.. Ben siparişimi neden sıcacık ya da soğuk yiyip içemiyeyim. elektrikli bisiklet versinler kuryelerine. Cidden kafa çalışmıyor geleceği göremeyenler?
Yok ya ben insanların benim için yaya olarak bi şey getirmesini istemem … 1 km ye kendim giderim
saçma. ben bu hizmeti kullanmam utanırım insanları yürüyerek neden kapıma getiryim
Çalişani çeşitli pozisyonlarda s (kiyorlar işte djxvv
Nasıl söyleyeceğim içeceğimi getirmeyi unuttun diye.
şu an derdimiz buydu cidden. Yemek Sepeti başka bir alemde
Yaya değil ama bisikletli kurye olabilirdi :) Mesafe sınırı 3 kilometre olan bisikletli kuryeler belirlense, bir yandan gençler para kazanır , bir yandan da bisiklet kullanımı özendirilir.
Bisiklet çalınırsa napacak
Saçma... köleliğe değişik bi boyut kazandırdılar... o bir kilometre olur iki kilometre
Kışın ve yazın çok zorlanırlar bence şimdiden Alah kolaylık versin.
Fazla ince düşünme üzerler seni😃
Yemek soğur. Ama hızlıysa ve mesafe azsa güzel. Günlük sporunu da yapmış olur 😂
Yürüyüşü seven ve zayıflamak isteyenler için güzel uygulama.
Siz daha yeni geçtiniz Azərbaycan da iki senedir kullanılıyor bu uygulama
Bişey farkettim 6 xper seviyyeyle nasıl fenomen oluyorsun?
Yemek sepeti bitmiş, 1.5 saatte bi tantuni getiremiyor, siparişi iptal edemiyor yerim ben onun sepetini
olumsuz düşünmemek lazım , kısa mesafe için araç ve yakıt tasarrufu konu edilebilir üstelık yürümekten kımseye zarar gelmez
Yağmur çamur soğuk hava da olmaz o zor da kalmadıkça olmaz o iş.
Saçma. Kesin çalışanların sömürüldüğü bir hizmet olacak. Üzücü.
Motorların bile gidemediği yere gitmesi kolay olabilir ama fazla maaş lazım diğerlerinden
dünyanin en sacma olayi. yemek sallana sallana bozulur sekli semali bozuk sogumus yemege para vericez bi de
İstanbul için ideal ama diğer şehirler de tutmaz bence
Yemekler söve söve getirilir artık
Obeziteye cozum olur sanki.
Pp çok tatlı😍😍❤️🙃
@onlyteenage 😍 tesekkurler. Ben de seviyorum. ❤
Sevmemek mümkün değil çok minnoş😍🙃❤️❤️
@onlyteenage 😇🙏💙
İnsan emeğini sömürü
Güzelmiş he nere başvuruyoruz
Mazot zammında sonra normal 😂
herkese iş sağlıyorlar
gayet güzel