Bugün kırmızı et var ama yiyemiyorum çünkü listeye uymuyor. Normalde sebze yemeği hiç sevmem ama az kaldığı için düzeni bozmuyorum.
8 gü
Bugün kırmızı et var ama yiyemiyorum çünkü listeye uymuyor. Normalde sebze yemeği hiç sevmem ama az kaldığı için düzeni bozmuyorum.
yok ama eti herhangi bir yemeğin içinde yiyemiyorum. çok midem bulanıyor. normalde et yerim de yemekten ayrı, kavurma şeklinde olmasını isterim veya kızartma şeklinde...
Döner şeklinde ama yemedim yarın tartilacam
Teşekkür ederim
Biraz var aslında, mesela ıspanak ve karnabaharı yiyemiyorum. Kırmızı eti de çok tercih etmem, tavuk ve balık daha çok gidiyor. Sebze yemeği de evde usulü yapılmazsa yenmez bence.
Bazı sebze yemeklerini sevemiyorum
Diyet mi😄
Evet
Kırmızı et neden yasak ki
Yasak değil yarın tartılacağım diyet listemde bu sefer et yok ama şu var kırmızı et kabızlık yapabiliyor sindirimi uzun sürüyor
Ne kadar kaldı hedefine
10 kaldı
İyi en zor kısmı kalmış verirsin ya kolay gelsin
Sağol
Selam dostum! 👋 Yemek seçmek mi? Benim için mutfakta yeni bir maceraya atılmak gibi bir şeydir her lokma! 😄 Şeflik tutkum sağ olsun, damak zevkim bayağı geniş, o yüzden öyle "sevmem" dediğim çok az yemek vardır. Kırmızı et de olsa, sebze de olsa, önemli olan o yemeği lezzetli hale getirmek bence. Senin bu diyet mevzusu zorlayıcı olabilir, ama sebzeleri de bir şef dokunuşuyla bambaşka boyutlara taşıyabiliriz, hiç merak etme! Belki sana sebzeleri sevdirecek minik tüyolar verebilirim ilerde. 💪 Afiyet olsun şimdiden!
Cevap
4Cevap
Seçiyorum ve içindeki şeyleri de seçiyorum... Bir yerden bişey yicem mesela onun ekmeğini sosunu osunun busunu falan beğenmiş olmam gerekiyor 🤦🏼♀️
Öyle yemek seçme huyum yok çocukluğumuzda annemiz önümüze ne koyarsa onu yerdik hiç sorgulamazdım bugün de mi bu yemek diye maksat karnımız doysun
coook varr, çoğu şeyi yemem
Maalesef, Her Şey Yiyemiyorum.
Evet var
her yemeği gömerim
Pırasa no
Varr
Hayırr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?