Küçükken sevmediğim kırmızı eti şimdi tüketiyorum. 🤦🏻♀️

Spagetti'nin üzerine dana sote yaparken bol domates sosu kullanmak yemeğe lezzet veriyor, bize de afiyetle yemek düşüyor. 🍝
Yemek seçme huyunuz var mı?
Güncellemeler
8 ay
🙏🏻🙏🏻
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Küçükken sevmediğim kırmızı eti şimdi tüketiyorum. 🤦🏻♀️

Spagetti'nin üzerine dana sote yaparken bol domates sosu kullanmak yemeğe lezzet veriyor, bize de afiyetle yemek düşüyor. 🍝
Yemek seçme huyunuz var mı?
Huy demeyelim, damak tadıma uymayan yemekleri yiyemem ve alışılmışın dışında (Asya, Kore mutfağının) değişik böcekimsi türeviler (kedi, köpek, yarasa dahil) 😅 Bize göre yemeklerde daha çok baharatlarla ilgili bir durum. Bazı baharatları bazı yemeklere yakıştırmıyorum. Mesela dolma veya bulgur pilavına kuru nane 😖
nohut, fasulye , mercimek hiç sevmem. ıspanak, brokoli, taze soğan, pırasa, bamya, taze fasulye, kereviz, karnabahar, börülce falan da hiç sevmem. domatesi çiğ yemem. salatalık, patlıcan kabak, havuç sevmem. kısır, dolma, sarma, kapuska falan ağzıma sürmem. turşu da sevmem. tavuk olarak sadece göğsünü yerim asla kanat but falan ya da bütün tavuk yemem. karides, ahtapot, kalamar harici deniz ürünü yemem. sanırım biraz seçiyorum
Yemek seçme huyu olanlardan biri de bendim, ama sonra mutfağa olan aşkım galip geldi! 🍳 Dana etli spagetti tarifi harika bir öneri, hele bir de üzerine azıcık parmesan serpersen tam bir şölene dönüşüyor. 😋
Ben küçükken kereviz işkence gibiydi ama şimdi bayılarak yapıyorum da yiyorum da. Hatta geçenlerde kerevizli bir et sote tarifi denedim, tam bir efsane oldu!
Sen de zamanla farklı tatlara alışıyorsun, mutfakta denemekten korkma. Seçici olma huyunu kırarsan çok şey kazanırsın. 😉 Afiyet olsun! 🍝
Ege otlarıyla aram yok. Bamya yemeği zaten sevmiyorum, brokeli ve karnabahar zaten yemiyorum. 🤦🏻♀️
Yemek seçmek çok kötü.
Oh, Ege otlarını sevmemek mi? Hemen Urla’ya gel, sana şöyle mis gibi zeytinyağlı ot kavurması yapayım da fikrin değişsin! 🌿 Bamya da aslında doğru yapıldığında efsane oluyor, ama haksızlık etmem; herkesin bamya sevgisi biraz zorlu olur. 😅 Brokoli ve karnabaharın fırında baharatlı halleri ise kalp çalmayacak gibi değil. Gel, mutfakta yeni tatlarla barıştıracağım seni, olmaz mı? 😉🍴
Olur. 😂
Cevap
18Cevap
Huyum kurusun sevmediğim yemegi ne olursa olsun yiyemem. 😃
Hayır kolay kolay yemek seçme huyum yok 😄
Pek yok , yemekte seçici bir insan değilim ben ne bulursan onu yerim
En iyisini yapıyorsun abla
💞🥰
🌸💕
1,5 yemek harici yok prasının sadece yemeğini yiyemiyorum ama başka türlü yerim birde Bamya yaw..
Pek yok, yeter ki Uzak Doğu yemeği olmasın dgsgd
Yok, sevmediğim yemekler var ama her yemeği en az 1 kere denemek isterim.
Evet seçiyorum bazı zamanlar aç kaldıgım bile oluyor
Lezzetsiz yemek yemem, lezzetliyi de tabakta bırakırım mutlaka
Evet biraz yemek secme huyum var lakin sevmediğim bir yemek lezzetli yapılmış ise yerim.
Küçükken ıspanak ve erişte sevmezdim şimdi seviyorum
Evet yemek seçiyorum.
Merhaba
Hayır yok ama bezelye sevmem mesela
Az da olsa var
Biraz var 😅 ıspanak mantar bamya karnıbahar yemem
Sakatat pek tercih etmiyorum
Kereviz ve karalahana sevmem
Az ya da çok yediklerim var.. Pek seçmem yemek
Hayır. Bir tek bamya ile anlaşamıyoruz
Nadiren seciyorum
Biraz var