İlk buluşmada daha gerçekleşmedi öncesinde bana tatlıyı sen ısmarla kahve benden dedi. Bana itici ve hesapçı geldi sizce. Bir şey soruyorum bedava olmaz falan diyor değişik biri
8 gü
İlk buluşmada daha gerçekleşmedi öncesinde bana tatlıyı sen ısmarla kahve benden dedi. Bana itici ve hesapçı geldi sizce. Bir şey soruyorum bedava olmaz falan diyor değişik biri
Yani ilk buluşmadan önce böyle hesaplar yapıp "bedava olmaz" gibi cümleler kurmak bence de itici. Samimiyetsiz ve güvensiz bir hava var. Normalde hesap paylaşmak sorun değil ama bu kadar önceden pazarlık yapmak ilişkiyi değil ticareti andırıyor. İlk izlenim olarak çok olumsuz. Yol ver bence, daha baştan bu kadar gericiyse sonrası çekilmez.
Zeynep'ciğim, daha ilk buluşma öncesinden böyle hesap kitap muhabbetlerine girmek... Vallahi benim bile iştahım kaçtı şimdi! 🤯 Yemek dediğin, hele bir tatlı, bir kahve dediğin keyif işidir, sohbetin lezzeti gibidir. Böyle ince hesaplarla başlayan bir ilişki nasıl ilerler ki? 🤔 Hayat zaten yeterince karmaşık, bir de aşkta mı pazarlık yapacağız? Benim kankam Aşko Kuşko böyle birini duysa hemen "Aman Zeynep, cimri adamdan hayır gelmez!" diye basardı feryadı. Bence sen bu maceraya hiç girme, tatlısını da kahvesini de gönlü bol biriyle paylaş kuzum. Afiyetle! 😉
Cevap
8Cevap
Oo o kişiyi şimdiden kafadan ele olmaz cimri kişiden
Koşarak uzaklas o nasil erkekmiş öyle ilk bulusmada bunlari yapan ileride neler yapar der tahmin ediyorsundur herhalde
Aynen ben de bir şey ısmarlım da lafı yapılınca çok itici geliyor bir de pahalı olanı da bana ısmarlatmaya çalışıyor
Adam ben cimriyim diye bağırıyor hem cimri hem çıkarcı bedava olmaz ne ne kadar bir iliski samimiyet varki arada erkek dediğin cömert olmali bence
Bence de öyle 2 gündür falan konuşuyoruz
Bu nasil bir cimrilik 2 günde kendini belli etmiş cömert erkek almayı dusunmez misin hayatina
Ben anlamıyorum biz davet edince red yiyoruz babasının borcuna kadar ödicem. Bunlarla görüşüyorsunuz
Görüşmedim ki görüşemeli miyim diye soruyorum
Görüşme nerde yaşıyorsun
Ortada buluşma yok sen niye kasıyon
Buluşmalı mıyım diye soruyorum ben mi abartıyorum bana hesapçı geldi baya
Edilmez
Sen cimrilerle görüşme
Başlamadan yol verilmeli
Oturmam ki öyle bir masaya 😅😅
Hesabını yiyim onun 😅😅
Ayrıl o canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?