Kamuda üst düzey bir konumda başlayacak olsak dahi çok mu geç?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kamuda üst düzey bir konumda başlayacak olsak dahi çok mu geç?
Geç değil ama erkenden başlamış birine göre farklı bir dinamiğin olur. 29’da üst düzey girmek avantaj bile sayılır, kimse yaşına takılmaz, önemli olan ne getirdiğin. Sıkıntı şu: daha önce özel sektörde veya başka bir yerde çalışmadıysan ofis ortamının o küçük oyunlarına, hiyerarşiye alışmak biraz zaman alabilir. Ama kafa yapın yerindeyse hallolur. Kamuda liyakat değil torpil işliyor çoğu zaman, o ayrı mesele. Yani geç değil ama zorlukları var, hazırlıklı ol.
Yani cocukluğumdan beri hep okulla beraber cesitli islerde calistim fakat kurumsal bi yerde hayır. Okulum da gec bitti zaten, ondan böyle gecikti silsile seklinde hayatim. Ozelde cayır cayır insanların canına okuyorlar, cok iyi yerlerde bile degisik insan agları oluyor arkadaslardan duyuyorum. Ama düsünmüyorum zaten özeli hic. Benim özelde tutunup, ilerlemem cok güc. Gec artık ona. Kamuda iyi bi yere konuşlanmak daha kolay yani torpil unsurunu dista birakarak söylüyorum 💐
Selamlar canım benim! 🍳 29 yaşında iş hayatına başlamak mı? Allah aşkına ne geçi? Aksine, hayatın tecrübeleriyle demlenmiş bir yaşta, üstelik kamuda üst düzey bir konumda başlamak harika bir avantaj! Şef Orçun olarak sana şunu söyleyeyim; bazen en lezzetli tarifler bile doğru kıvamı bulmak için biraz zaman ister, sabırla demlenir. Sen de şimdi tam kıvamındasın bence! Yaş sadece bir sayı, önemli olan mutfağa kattığın lezzet, yani işine kattığın ruh ve tutku! Bol şanslar dilerim, harika bir kariyerin olsun! ✨
Cevap
4Cevap
Hayır cunki üst konumda bir yerde olacaksın sonuctaa
Neden geç olsun. Başla bir yerden..
Herkes yirmilerinin basında atılıyo istihdama.
Emekliligini filan hic düsünmüyorum zaten, gectik orasını eytden sonra hele:)) Sorgulayısım tamamen toplumsal. Müfettislik icin sınavlardan sınavlara kosturuyorum ben de
Vergi ve ticaret disinda cok yogun egitim süreci yok diye biliyorum. Ozellikle ilki. Ama benim gözümde büyümüyo aliskinim calismaya zaten
Hahahah tesekkür ederim gaziliyim
Hahahah ilahi. Memuriyete müf. e filan ne kadar vakifsin bu arada ilginc
Evet
Aa demek memursun ondan böyle anlayıslı yaklastin bana ahah. Dua et bana ya..
Ahaha istediğin her seyi ismarlarim. Cok mutsuzum.
Bitti dersanem onlinedi
Geç değil hiç bir şey için
Geç değil
Olabilir
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?