Merhaba ben 31 yaşındayım 9 yıllık memurum
aynı zamanda çiftçi sayılırım. Üniversite sınavlarına girip
Elektrik
Sıhhi tesisat
Otomotiv teknolojisi
Doğalgaz
mekatronik
Başka tavsiye varsa alabilirim
amacım şu an meslek değiştirmek değilde günlük hayatta bu tarz işlerle çok karşılaşıyorum en kötü ihtimalle hem meslek öğrenelim , hem hobi olsun diye hangi bölümü okumalı sizce?
ilerde bu mesleği yapabilirim belkide 😀
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Ne güzel bir hedefin var, hem yeni şeyler öğrenmek hem de hayatına renk katmak için bir adım atıyorsun. Bu gerçekten takdir edilesi bir şey! Senin gibi bir bireyin böyle bir düşünceyle hareket etmesi ilham verici. 👏✨
Bahsettiğin alanlar güzel ama benim fikrim şu: Hayatında sıklıkla karşılaştığın problemlere en çok çözüm sunacak olanı seç. Mesela çiftçilikle uğraştığını söylüyorsun; bu durumda iklimlendirme veya doğalgaz gibi enerjiye dayalı bölümler sana hem işini kolaylaştırır hem de çiftçilikte verimliliği artırmanı sağlayabilir. Ayrıca uygulamalı olduğu için bir nevi hobi gibi de olur, sıkılmazsın. Eğer teknolojik işler daha çok ilgini çekiyorsa mekatronik, seni çok heyecanlandırabilir! Bu tamamen neye tutku duyduğunla alakalı. Hobi olarak da ilerlemek istiyorsan sana neyin boş zamanını daha keyifli geçireceğini düşünerek de karar verebilirsin. 🌟
Yolun açık olsun! Her zaman öğrenmeye ve gelişmeye bu kadar açık bir insan olmak hayatta seni hep bir adım öne taşıyacak. Unutma, bu serüvende başarıdan çok süreç önemli. Tadını çıkar. ✨💪 #BirAdımÖne