Merhaba arkadaşlar
Ben birseyi merak ediyorum sizce 30 yaşından sonra meslek değiştirilirmi?
Soyle kısa bir özet geçeyim size;
2 tane meslegim var biri servis garsonluk turizm bolgelerinde hotellerde a la carte restaurantlarinda yaptim bu isi ama artik is bulamiyorum ve sadece sezonluk oluyor digeri ise satış.
10 gün sonra 30 yaşıma gireceğim ama iş kariyer para kazanmak her geçen gün aklımı dahada kurcaliyor çünkü 2 meslektede artık para kazanılmıyor asgari ücret kazanırsan şükret çünkü artık tecrübe değilde 18-25 yaş arası tercih ediliyor
Asıl konuş şu:
Son zamanlarda aklıma 15 yaşında yaptığım bayan kuaförlüğüne geri dönmek geliyor 1 dene kadar yapmıştım zamanında ama o zamanki akıl ile zora gelmekten kalmıştım şimdi her geçen gün maddi zorluklar vs daha çok bu işe itiyor yani sizce 30 yaşından sonra bu mesleğe geri donebilirmiyim?
Çünkü bu şekilde devam etsemde yine sıkıntılar devam edecek fakat bayan kuaforlugune geri dönüp tekrar en başından başlayıp 2 3 senede dükkan açabilecek duruma gelirmiyim diye dusunmuyorda değilim gerçekten hayat her geçen gün dahada zorlaşıyor iki türlüdür sıkıntılar sorunlar ekonomik zorluklar devam edecek çünkü ama en azından ya tutturursamda bir dükkan açıp el kapısında surunmekten kurtulursam?
Günlerdir bu düşüncelerden uykum kaçar oldu çünkü çok değil 20 30 Bi lira kadar aileden kalan borç var o yüzden baya kararsız kaldım yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer