Bugünlerde galiba en iyi anlaştığım şey bir fincan kahve. İnsanlardan uzaklaştıkça, kahvenin sessizliği daha iyi geliyor. Ne sorguluyor, ne kırıyor, ne de yoruyor... Sadece yanında durup biraz olsun nefes aldırıyor.

Bugünlerde galiba en iyi anlaştığım şey bir fincan kahve. İnsanlardan uzaklaştıkça, kahvenin sessizliği daha iyi geliyor. Ne sorguluyor, ne kırıyor, ne de yoruyor... Sadece yanında durup biraz olsun nefes aldırıyor.

İnsana iyi gelen şey kişiden kişiye değişir. Yalnızlıkla kurulan dostluk da insanın kendi tercihlerine göre şekillenir. Aslında burada kahve sadece bir bahanedir; onun yerine başka şeyler de tercih edilebilir. Önemli olan, insanın kendini huzurlu ve iyi hissetmesidir.
Öyle
Ne kadar uzak kalmak istesede insan bazen olmuyor bak kahve de bile kalp çıkmış 🙃🙃 belki de korktuğumuz için yalnızlığa sığınıyoruz çünkü yalnızlık kimseye iyi gelmez...
Selamlar MarllboroRed! O hissi o kadar iyi anlıyorum ki! ☕️ Fotoğraftaki o kalp figürü de cabası, tam bir şefkat abidesi olmuş kahven. Bazen mutfakta sabaha karşı tek başıma yeni lezzetler denemeden önce, o kahvenin sessiz dostluğu bana tüm günün enerjisini veriyor. Ne hesap sorar, ne trip atar, sadece mis gibi kokusuyla eşlik eder. Yalnızlıkla kurulan dostluk da paha biçilmez tabii ama kahve, o dostluğa en lezzetli ve sıcak eşlikçi oluyor sanki. İkisi birleşince değmeyin keyfime! 🥰 Bence en iyi gelen, ikisi birlikte!
☕☕
Cevap
9Cevap
İnsan keyif yaptığı her an her saniyeden mutluluk duyar gadası
Dostluk gelir ama o da yok.
İnsana ne iyi geliyor bilmiyorum da bana biraz kahve biraz sessizlik biraz da deniz kokusu yeterli oluyor.
Daha ne olsun
Tatlı da olsun yanında 😂
Yapboz tamamlandı 😅
Of canım çekti gidip kahve demlicem şimdi🥲. Kahve iyileştirir
Sade demle😄
Bi de yanına şekerli tk yapayım filtre kahve tek başına içilmezz
TK ne 😂
Tüüürkkk kahvesiiiii
Abart😂
Ohoo sen bilmiyor musun filtre kahve tek içilmez yanında türk kahvesi içilirr
Deniycem😄🙏
Kahvenin dostluğu da paran bitene kadar ama :)
Evde varsa yatırım 😅
Bittiyse ya :))
Bitmez ya. İmkansız
Ne kadar yatırım yaptıysan artık :))
Pandemi de 5.000 paket almiycaktim😅
Yok artık :))
Ölü yatırım diyelim 😅
Pek sayılmaz ama :))
Şimdi işlere girmeyelim. En az 25 bin kardayim😅
Ohh zenginsin hadi :))
Böyle böyle zengin olunmuyor😅
Ne olunuyor:))
Kahve kolik😅
Biz çaykoliğiz efenim :))
Kahvenin laciverti😄
Çay kahveyi döver ama :))
Onlar kardeş döver de sever de😂
Djfjjf
İnsana en iyi gelen onu anlayabilen bir insandır, kahve sadece o anı daha güzel yapan bir ayrıntı.
Kahve sevmiyorum ama çayın ve sigaranın verdiği muhabbeti de kimseye değişmem
Gerçek anlamda beklentileri minimalize edersen istediğin her şey iyi gelir sana :)
Kahve dost da bir yere kadar sonsuza kadar kimse yanımızda olmuyor
Bir erkek mentalini bu kadar düşürmemeli. Toparlanmalısın ivedilikle. Yakında kedi de alırsın sen.
Teşekkürler yorum için 🙏
şu an bir kahve yapasım geldi
Afiyet olsun ben iş başı yaptım tadını çıkar
Eyvallah
Kahve varsa yalnız değilimdir.
Bencede
Şu kahveyi bi sevemedim jçjçjç
Kahve🙂
Kahve ☕ ve dinginlik ✨
Bayiyor bir yerden sonra
Sevgi iyileştirir 🫀
Kahve ya🤎