Merhaba
Kahvenin bir tür zehir olduğunu biliyor musunuz? Ülkemizde özellikle son 15 yılda ciddi şekilde artan kahve tüketimi çılgınlığı var. Artık evlerimizin içerisine bile otomatik kahve makinelerini sokuyorlar her yerde kahve shoplar var ve desteklenen ciddi bir kahve tüketimi var sizce de bu anormal bir durum değil mi?
Araştırmalar kafeinin insan vücudunda inflamasyona fizyolojik ve psikolojik çeşitli semptomlara neden olan birçok etkisini ortaya koyuyor özellikle son yıllarda faydalı bir ürün gibi pazarlanması gerçekten sizi hiç düşündürmüyor mu?
Artan kalp krizi vakaları agresif ve depresif ruh hali yoksunluk ve bağımlılık belirtileri ile kahvenin insan vücudunu ciddi tetikleyici etkileri biliniyor.
Ne dersiniz kahve sizce dost mu düşman mı?
Kahvenin bir tür zehir olduğunu biliyor musunuz? Ülkemizde özellikle son 15 yılda ciddi şekilde artan kahve tüketimi çılgınlığı var. Artık evlerimizin içerisine bile otomatik kahve makinelerini sokuyorlar her yerde kahve shoplar var ve desteklenen ciddi bir kahve tüketimi var sizce de bu anormal bir durum değil mi?
Araştırmalar kafeinin insan vücudunda inflamasyona fizyolojik ve psikolojik çeşitli semptomlara neden olan birçok etkisini ortaya koyuyor özellikle son yıllarda faydalı bir ürün gibi pazarlanması gerçekten sizi hiç düşündürmüyor mu?
Artan kalp krizi vakaları agresif ve depresif ruh hali yoksunluk ve bağımlılık belirtileri ile kahvenin insan vücudunu ciddi tetikleyici etkileri biliniyor.
Ne dersiniz kahve sizce dost mu düşman mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim için en büyük dost.
Biraz ara vermeyi denesen en azından 15 gün bunu yapabilirmisin?
Bir kahve keyfim vardı be
Ben senin için söylüyorum canım istersen iç senin hayatın ama gerçekten biraz ara ver bir 15 gün falan ne demek istediğimi daha iyi anlatacaksın
Sürekli demir eksikliği yaşıyorum tedavi gördüğüm zamanlarda içmiyorum
İçmediğim zaman bir kaç gün zorlanıyorum sonra alışıyorum
Tamam demekki yapabiliyormuşsın o zaman bırak hem cildin de daha güzel görünüyor içmeyince ay gibi parlıyorsun artık kahveye veda et
Onun yerini dolduracak bir şey bulmalıyım
Limonlu su
😅 limonlu su keyfi mi olur ya
Bir süre hindiba kahvesi içsen olur mu? Bende öyle bırakmıştım kafeini azaltıyor
Dün yine içtim bir fincan 😅
Bugün icmicem bakalım azaltmaya karar verdim
Bence başarabilirsin hindibayı dene ben öyle bıraktım kafein isteğini azaltıyor
kahve içmiyorum
En güzelini yapıyorsun bende tam 6 aydır hayatımdan çıkardım çok olumlu değişimler oldu beden ve zihin olarak
aynen