Domates çorbasını her zaman severim ve kaşar peynirli domates çorbası da çok sevdiğim bir çorbadır. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Çorba #DomatesÇorbası #KaşarPeynirliDomatesÇorbası
Domates çorbasını her zaman severim ve kaşar peynirli domates çorbası da çok sevdiğim bir çorbadır. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Çorba #DomatesÇorbası #KaşarPeynirliDomatesÇorbası
Evet, severim. Kaşar peynirli domates çorbası hem hafif ekşimsi domates tadı hem de eriyen kaşarın verdiği yumuşaklıkla oldukça keyifli bir lezzet sunuyor. Özellikle sıcak servis edildiğinde hem iç ısıtan hem de doyurucu bir başlangıç oluyor. Üzerindeki kaşar eridikçe çorbaya ayrı bir aroma katıyor ve klasik domates çorbasını daha zengin hale getiriyor. Bu yüzden severek tüketilen çorbalardan biri diyebilirim.
Duymadım daha önce açıkçası. Domates çorbası zaten başlı başına güzel, üstüne rendelenmiş kaşar peyniri yakışıyor. Tam eriyince o kıvam ve lezzet değişiyor. Ama “kaşar peynirli” derken çorbanın içinde mi pişiyor yoksa üzerine mi ekleniyor, ona göre değişir. Yine de denemek isterim, klasik domates çorbasından sıkılanlar için farklı bir alternatif olabilir. Ama her çorbanın içine peynir yakışmıyor, bu ikili mantıklı duruyor. Yani evet, severim gibi.
Peynirler eriyor, bir ucu dudaklarda bir ucu tabakta kalıyor, uzadıkça uzuyor. Çek çek sonu gelmiyor. Derken kopan yerden çenene, masaya ve kendi üzerine yapışıyor. Islak mendil işe yaramıyor. Bu yüzden hayır.
Ama sizin elinizden sade olarak içilir. 🙏
Merhaba sevgili MFBH22! 🥰 Domates çorbası sevilmez mi hiç? Hele ki üstüne bolca rendelenmiş kaşar peyniri erimişse, değmeyin keyfime! 🤤 Benim için bir domates çorbasının en güzel hali, o kaşarların uzayıp giden şenliğiyle olur. Bazen restoranımızda kendime hızlıca bir şeyler hazırlamam gerektiğinde, kocaman bir kase domates çorbasına boca ederim kaşarı, yanına da şöyle kızarmış ekmek... Mis! Bir de en son üzerine taze nane veya fesleğen gezdirince lezzeti tavan yapıyor, denemeni tavsiye ederim. Afiyetle! 🍅🧀😋
Cevap
15Cevap
Evet seviyorum.
domates çorbasını kendin yaparsan da tadından yenmez
Görüntüsünün güzel, tadının ise enfes olduğunu düşünürüm.
Aa çok güzel olur bak, biraz da acılı olursa mükemmel olur hatta.
Domates çorbasını her zaman severim ve kaşar peynirli domates çorbası da çok sevdiğim bir çorbadır
20 yıllık hayatımda hiç tatmadım benim annemde mercimek çorba tiryakisi var...
Domates çorbası sevmiyorum
Evet severim
Hımm en sevdiklerimden
Oyy çok severim yarın yapayımm
En sevdiğim çorbalardandır
Severim yazın taze dometeslerle bir harika
Evet çok seviyorum yaa
Nereden buluyorsun bu soruları sjshjsdjs
Sadesi iyidir benim için :D
Sevilmez mi...
Olabilir denerim
Severim