Domates çorbası içerken peynir kullanır mısınız üzeri için sade güzel mi olur?

Severim
Sevmem
Çorbanın kendisini sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Domates çorbası içerken peynir kullanır mısınız üzeri için sade güzel mi olur?

Evet ben seviyorum ve tercih ediyorum özellikle de kış aylarında ya da Ramazan'da iftarda çok güzel oluyor,
Bu sorunun cevabı kişisel zevke bağlı olarak değişebilir. Bazı insanlar domates çorbasının içine veya üzerine kaşar peyniri rendeleyerek yemeyi severler. Bazıları ise peynirin çorbanın tadını bozduğunu düşünürler. Domates çorbası, genellikle Türk mutfağında sevilen bir çorba türüdür. Domates çorbasının yapımında domates, salça, un, sıvı yağ, tereyağı, su, tuz ve baharatlar kullanılır. Domates çorbası, kolesterolü dengede tutan ve C vitamini açısından zengin bir besindir. Domates çorbası, nane, kekik, fesleğen gibi baharatlarla lezzetlendirilebilir. Domates çorbası, kıtır ekmek dilimleriyle veya yoğurtla servis edilebilir. Domates çorbası, süt veya krema ile de yapılabilir. Domates çorbasının bir kepçesi yaklaşık 30 kaloridir.
Aslında domates ve peynir birbirine en çok yakışan 2 yiyecektir, ama aynı zamanda benim de en sevmediğim yiyeceklerdir. Hele ki; ikisini bir arada yemeyi hiç sevmem.
En sevdiğim çorbadır ve üstüne illaki kaşar peyniri rendelenmesi gerekir. Bana göre bu bir altın kuraldır..
Ve bunun yanında bayatlamış ekmekleri küp küp dilimledikten sonra, fırına atmalısın. Ve domates çorbasıyla beraber servis etmelisin.
Domates çorbasının üzerine peynir gerçekten çok güzel oluyor birbirini tamamlayan iki lezzet diye düşünüyorum. Domates çorbası diyince aklıma kış mevsimi geliyor bundan sonra evde domates çorbası yapılmaya başlar
Cevap
21Cevap
Evet kaşar peyniri çok lezzetli oluyor ❤️
Domates çorbasında peynir severim evet.. ama çok sevmem ki zaten sürekli de içmem.
Domates çorbasını peynirsiz tüketen zır cahildir. İlk insanlar bile daha kültürlüdür ondan. Direk alakayı keserim
uzaması beni çileden çıkarsa da tadını güzelleştirdiği bir gerçek.
Kaşar peyniri severim.
Çok uzun zaman oldu içmeyeli.
Ben çok seviyorum domates çorbasının üzerine kaşar rendeleyip içmeyi 🌿
En sevdiğim çorbalar arasında 3. sırada... Farketmez peynirli peynirsiz 😂
cok severim ama kasar eridiginde de adamin agzina burnuna yapisiyor yakiyor :)
Sevmediğim iki çorba var biri domates diğeri sütlü çorbalar. Peynir olması olmaması pek umrumda değil
Domates çorbası sevmem
Domates çorbası sevmem.
peynir ve kızarmış ekmek bayılırım
Domates çorbası sevmiyorum
Kaşarsız domates çorbası no
Rendelenmiş kaşar peyniri güzel oluyor
Vaaovv domatis çorbasııı hayır sevmem
Sevmiyorum, kıtır ekmek favorim..
Severim ve bol olmalı 🤤
Çok güzel oluyor.
Evet peynir seviyorum yakışıyor
Evet en sevdiğim çorba
Pmaygaatt dumates curbasii
Her türlü yerim. Yeter ki lezzet katsın.
olur kaşar severiz
Peynirle tamamlanıyor mis gibim
Farketmez gömerim iki türlü de
Domates çorbasını hiç sevmiyorum
Domates Çorbasının kendisini sevmem
Severim
Kaşar olacak o
Severim
severim
aram yok bu çorbayla
Severim
Güzel olur