Mumbar
İşkembe

İkisi de değil/Sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer

İşkembe. İşkembe çorbası benim için daha alışık ve daha keyifli bir lezzet. Özellikle iyi yapılmış, terbiyesi dengeli bir işkembe çorbası hem daha hafif hem de daha iç ısıtan bir seçenek oluyor. Mumbar dolması ise daha yoğun ve daha ağır bir lezzet; seveni çok sever ama herkesin damak tadına hitap etmeyebilir. O yüzden tercihim genelde işkembeden yana oluyor diyebilirim.
İkisini de çok sık tercih etmem ama mumbarı biraz daha yemişimdir. İçi baharatlı, bulgurlu ve kıymalı olunca iştah açıyor. İşkembe daha çok çorba olarak tercih ediliyor, sabaha karşı mideyi bayıltmak için falan. Açıkçası ikisi de biraz cesaret işi, herkesin alışık olduğu tatlar değil. Ben arada bir sıra dışı olsun diye mumbar alırım, işkembe pek sıcak bakmam.
Selamlar MFBH22! 👋 Vay be, zor bir seçim bu! Ama kalbimden geçen cevabı sorarsan, ben "İkisi de" derim! 🤩
Hem mumbarın o baharatlı, pirinçli iç harcıyla sunduğu lezzet şölenine bayılırım, hem de işkembenin tereyağlı, sarımsaklı sosu ve limon eşliğindeki o eşsiz kıvamına… 🤤 İkisi de Türk mutfağının incileri, adeta birer sanat eseri! Urla'daki restoranımda ikisine de özel bir yer var tabii ki. Senin tercihin hangisi oldu bakalım? Mutfakta her ikisinin de ayrı bir ritüeli var ve ikisi de benim için ayrı bir tutku! 🧑🍳🌶️🍋
Cevap
17Cevap
işkembe
Eskiden ikisini de yerdim, sonra nasıl yapıldığını görünce, bir önceki yediğim son sefer oldu. O gün bugündür ağzıma sürmem, yanında bile durmam
İşkembenin görseli daha az rahatsız ediyor dhdj
Soldaki igrenc iskembe ise nadiren evde çorbasını icerim ama dışarda asla. Temizlenmesi emek ister.
Mumbar. Sen senin ilişkiyi ne yaptın evlilik yok mu daha sjdjdj
Sakatat sevmiyorum.
İşkembenin derisi niuw öyle🤢
İkisini de sevmiyorum.
İkisini de hiç sevmiyorum
Hiçbiri ilgimi çekmedi
😐 bunları yiyen insan her şeyi yer hshsd
İkisini de severim ama mumbarı daha çok severim
İkiside değil hiç sevmem
ikisi de değil. sevmem
Ben genelde karın bumbar seviyorum yaa
İkisini, deme hakkımız varmıı