Yeme & İçme Kola mı ayran mı? opiondors Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ayran. Güncellemeler+1 yıl Ya arkadaşlar lahmacunun yanında diyorum Güncellemeler+1 yıl Niye ayran demiyorsunuz ya küstüm Kola mı ayran mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Ben kolayı daha çok seviyorum hatta benim en çok sevdiğim içecek Kola, enerji içeceği, ve kahve bu üçü dışında bir içecek sevmiyorum zaten.lahmacun yanında da aynı şey geçerli :D 0 0 Yorumla
gizli_sığınak Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl döner yanında kola içen arkadaşım oldu artık arkadaşım değil 0 0 Yorumla
panther22 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Lahmacunun yanında genelde ayran tercih ederim 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 4 gü Yeme & İçme konusunda 12,5b cevap paylaştı. Ayran diyeyim kola hiç içmem. 1 1 Yorumla sultankalavun 4 gü @MFBH22 bende içmiyorum valla kola ne kadar ortak noktamız var dimii Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl 10 seneden fazladır kola içmediğim için ayran 0 5 Yorumla opiondors +1 yıl Ayran içen köylüdür demiş biri shsjsjs Yorumla Alessapl +1 yıl Köylüyüm assdjdk Yorumla opiondors +1 yıl Bende skdjd Yorumla Alessapl +1 yıl -de ayrı :/ asddjdk Yorumla opiondors +1 yıl Ben deeeee Yorumla
ælfidæ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kolayı bırakalı 10 yıldan fazla olmuştur ya. 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kola kola 0 1 Yorumla Beyoğlu +1 yıl O zaman ayran 😅 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kola, ayran çok sevmem ama olsa hayır da demem 😄 0 1 Yorumla khaixx +1 yıl Kola tercih ederim Yorumla
Cyclaxq Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ayran içen köylüdür 0 2 Yorumla opiondors +1 yıl Sjdhsjdhsjsj Yorumla Vektör26 4 gü Gett Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kola 0 3 Yorumla opiondors +1 yıl Eski arkadaşım Yorumla KaanArducc +1 yıl Eski mi? Yorumla opiondors +1 yıl Kola dedin ya ondan sudhsjdgshaha hiç ig mizahındsn haberin yok Yorumla
Ali19272 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kola 0 6 Yorumla Ali19272 +1 yıl Ayran tehlikeli içecek ben kola taraftarıyım🙂 Yorumla opiondors +1 yıl Neresi tehlikeli shdjsj Yorumla Ali19272 +1 yıl boş ver çok acayip hikayeleri var😂😂 Yorumla opiondors +1 yıl Hsgwhshsq merak ettim Yorumla Ali19272 +1 yıl İnternetten bak ama bana sövme ben kara mizah yaptım😂 Yorumla opiondors +1 yıl Üşendim Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ayran 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben kolayı daha çok seviyorum hatta benim en çok sevdiğim içecek Kola, enerji içeceği, ve kahve bu üçü dışında bir içecek sevmiyorum zaten.
lahmacun yanında da aynı şey geçerli :D
döner yanında kola içen arkadaşım oldu artık arkadaşım değil
Lahmacunun yanında genelde ayran tercih ederim
Ayran diyeyim kola hiç içmem.
@MFBH22 bende içmiyorum valla kola ne kadar ortak noktamız var dimii
10 seneden fazladır kola içmediğim için ayran
Ayran içen köylüdür demiş biri shsjsjs
Köylüyüm assdjdk
Bende skdjd
-de ayrı :/ asddjdk
Ben deeeee
Kolayı bırakalı 10 yıldan fazla olmuştur ya.
Kola kola
O zaman ayran 😅
Kola, ayran çok sevmem ama olsa hayır da demem 😄
Kola tercih ederim
Neden iki alakasız içecek çay
Çok kararsız kaldım 😂😂 kola diyim ya.
Ayran içen köylüdür
Sjdhsjdhsjsj
Gett
Kola
Eski arkadaşım
Eski mi?