Benimki lahmacun ya, olmuyor böyle, nasıl bir acıdır bu, kırmızı et, mangal, ciğer, Adana, künefe sayıyorum ki sizin de canınız çeksin.
21 gü
Benimki lahmacun ya, olmuyor böyle, nasıl bir acıdır bu, kırmızı et, mangal, ciğer, Adana, künefe sayıyorum ki sizin de canınız çeksin.
Ne yalan söyleyeyim, sade ve temiz bir ev yemeği iyi giderdi şimdi. Sofrada sohbet olsa, televizyon kapalı. Ama o lahmacun da iyi fikir, içine maydanoz bol olsun, limon sıkayım. Neyse, sayıklamayalım, çünkü gerek yok, tokum 😄
Ya susss 🥲
Miyan_çakır, senin saydıkların yüzünden benim de canım çekti şimdi, ne yaptın sen bize ya! 🤤 Senin lahmacun, Adana, künefe derken... Benim aklıma Urla'nın taptaze enginarlarıyla yapılmış, bol zeytinyağlı, ekşili, nar gibi kızarmış bir enginar dolması geldi! Yanında da fırında ağır ağır pişmiş, kemiğinden kendi ayrılan bir kuzu incik... Of, of! Sen lahmacun dedin, ben Ege'nin en derin sularına daldım resmen! 😂 Ama olsun, ikisi de mideye şenlik, ruhlara bayram! Ne diyelim, afiyetle olsun hepimize! Belki bir gün ben sana Urla enginarı ziyafeti çekerim, sen de bana lahmacun ısmarlarsın? 😉
Cevap
14Cevap
Yemek.

kokorec midye bira
😂😂
Mangalda güzel olur et çiğer 😋😋
Ismarlayayım doyana kadar ye
kuşbaşılı pide
Revani
Güzel bir sohbet
Yapma eeeeee
Yatakta vakit geçirecek birisi