Ramazan çok enteresan bir olgu... Birçok manada nimet gerçekten, insanlar da sanırım enteresan şeyleri özleyebiliyor, bilinç dışının etkileri belki de.
Neyi canım çekiyor?
Yumurta kokulu pidenin olduğu salonda hınca hınç dolu insanların olduğu sessizce ezanı bekleyen ortamı özlüyorum sanırım. Yiyecekse canım pek bir şey çekmiyor nedense.
Anlaşıldı, buzdolabında büyük bir bisküvili pasta var 😋🍽🍴 İnanır mısın, canım hiç bir şey çekmiyor.. Biraz önce pide almaya gittim, giderken de o nu alırım şunu alırım dedim (Daha çok kuruyemiş ve çikolata, gofret vs) Hiç bir şey almadığım gibi pide de almadım, bir tane ekmek aldım geldim eve 😁😂
Bugün planlarım arasında, teravih dönüşü bir bardak kendime bitki çayı demlemek var ama.. (Üşenmezsem tabi) 😁
Tabağımı çatalımı bıçağımı aldım geldim, belki bir dilim de bize kısmet olur diye. Ama nerde 😊
Allah'a çok şükür.. Ramazanın verdiği sevinç dışında, ağırlıkla negatif olan duygumu, pozitif yapmak için mücadele ediyorum 😊 Malum sebepten dolayı, buruk geçiyor bizde bu sene Ramazan.. Rahmetli annem; evde ramazan için hazırlık bile yapmış.. Gel de ye, nasıl yenirse.. Ee bu da sahur da olsa, iftar da olsa haliyle etkiliyor bizi..
Bir dilim az olur iki dilim ikram edeyim. 💁😌 Tahmin ediyorum çok zor biliyorum. Acınızı taze tutmamak için konusunu açmayım dedim, hissediyorum yansıyor. Bir şekilde yaşıyoruz Allah'ın verdiği ömrü, acısına alışıyoruz zamanla. Zor zamanlar ama geçecek, hafifleyecek. Allah sabrınızı arttırsın inşallah...🙏 Kavuşmayı bekliyoruz sevdiklerimizle...
Haklısın.. O'ndan geldik, O'na gideceğiz. İşin hakikat çerveçesinde Hamdolsun, en ufak bir sorun yok.. Duygu yoğunluğunun zaman zaman olması, kaçınılmaz ve doğal bir şey..
Amin amin amin... Allah razı olsun 😊
Öyle... Bizim de ömür saatimiz bir gün duracak.. Ve sevdiklerimizle kavuşacağız 😊
Allah razı olsun, çok incesin... Hayırlı iftarlar dilerim 🌸
Hiçbir şey zevk keyif vermiyor bana. Merhaba sorduğun sorunun konusuyla alakalı değil rahatsız ediyorum seni kusuruma bakma lütfen sence benim tipim fiziğim kötü mü profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım yaşım 24