Yeme & İçme Şu anda canınız ne çekiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim acayip derecede tepsi kadayıfı ve dondurma 🥺🥺 Güncellemeler+1 yıl Beş tanr tulumba ve dondurma yedim iyileştim Şu anda canınız ne çekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gelbiikonuşcazzz Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Bende dondurmalı künefe yemeye gidiyorum şimdi. Sıkılmıştım evde. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ya cidden mi afiyet olsun Yorumla Gelbiikonuşcazzz +1 yıl maalesef. Hem biraz hava almaya çıkıyorum Yorumla Soran +1 yıl Beni de götür Yorumla Gelbiikonuşcazzz +1 yıl Gidelim neredesin Yorumla Soran +1 yıl Krizim geçti ya dondurma yiyorum şu anda Yorumla Gelbiikonuşcazzz +1 yıl Afiyet olsun 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Size de Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hamburger pizza falan çekiyor en az 1 yıl oldu yemeyeli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Spor falan yüzünden mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spor yapmıyorum ama yediklerime dikkat etmekten dolayı hemde parası biraz pahalı artık Yorumla
Uye0789 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çekirdek. Maç var birazdan 🙂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çekirdek hiç sevmem ben😎 Yorumla Uye0789 +1 yıl Valla maçla iyi gidiyo 🙂 sende cips ye 👍👍 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Makarna yaptım yedim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun ben de yaptım bugün makarna Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Sana da afiyet olsunnnn Yorumla Soran +1 yıl 🌺 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 393 cevap paylaştı. Dondurma 😒 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bende dondurmalı künefe yemeye gidiyorum şimdi. Sıkılmıştım evde.
Ya cidden mi afiyet olsun
maalesef. Hem biraz hava almaya çıkıyorum
Beni de götür
Gidelim neredesin
Krizim geçti ya dondurma yiyorum şu anda
Afiyet olsun 🙂
Size de
Hamburger pizza falan çekiyor en az 1 yıl oldu yemeyeli
Spor falan yüzünden mi
Spor yapmıyorum ama yediklerime dikkat etmekten dolayı hemde parası biraz pahalı artık
Çekirdek. Maç var birazdan 🙂
Çekirdek hiç sevmem ben😎
Valla maçla iyi gidiyo 🙂 sende cips ye 👍👍
Hiç bir şey tokum
Buz yemek istiyorum tam şu anda
Künefe ye hayır demem
Makarna yaptım yedim
Afiyet olsun ben de yaptım bugün makarna
Sana da afiyet olsunnnn
🌺
Masaj
Uyku