Kişilik & Karakter Tam şu an canınız ne çekiyor? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kimi yemek kimi gezmek ister siz ne olsun istiyorsunuz?Frappe iyi giderdi şimdi 😅 Tam şu an canınız ne çekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. şu an kahvemi içip uyumak istiyorum 😬 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hamburger sadece ve motor sürmek 1 0 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Sahilde bişeyler içmek 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Sahile 30 km uzağım sorry Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Hiç bir şey çekiyor: Hiç bir şey yapmamak 1 4 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Depresif gördüm seni kankss Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Yoruldum çok gezdim sjhfs Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Derdini sevim Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Dert demedim ki ama ben) Yorumla
onurbyr Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl kokoreç+acılı şalgam.. tek atarım 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Öfff Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Profiterol 1 0 Yorumla
kleopatrrra Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Ne sen sor ne ben söylim 0 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Sordum söylemen lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
şu an kahvemi içip uyumak istiyorum 😬
Hamburger sadece ve motor sürmek
Sahilde bişeyler içmek
Sahile 30 km uzağım sorry
Hiç bir şey çekiyor: Hiç bir şey yapmamak
Depresif gördüm seni kankss
Yoruldum çok gezdim sjhfs
Derdini sevim
Dert demedim ki ama ben)