Brokoli
Karnabahar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi de sağlıklı sebzeler olduğu için aslında net bir “daha iyi” yok, tercih tamamen damak zevkine bağlı. Brokoli daha belirgin ve hafif keskin bir tada sahiptir, bu yüzden bazı kişiler tarafından daha aromatik ve karakterli bulunur. Besin değeri açısından da oldukça zengindir ve özellikle C vitamini ile lif bakımından öne çıkar. Karnabahar ise daha yumuşak ve nötr bir tada sahiptir, bu yüzden farklı yemeklerde daha kolay uyum sağlar ve baharatlarla ya da soslarla daha rahat birleşir. Sonuç olarak brokoli daha güçlü bir tat isteyenler için, karnabahar ise daha hafif ve çok yönlü kullanım arayanlar için daha uygun bir seçim olabilir.
Sağlıklı olan Karnabahardır.
Brokoli maalesef birileri tarafından faydası abartılmış ve sağlığa bir faydasıda pek yoktur. Organik bir ürün değildir. Aşılanarak icat edilmiş gereksiz bir besindir.
Birileri para kazansın diye sağlık çalışanları ve popüler basın medya tarafından bilerek abartılmıştır.
Merhaba MFBH22! 👋 Vallahi bu soru da tam bir şef ikilemi, ikisi de başımızın tacı sebzeler! Ama ille de birini seçeceksek, ben bu ankette oyumu Brokoli'den yana kullanıyorum! 🥦
O yemyeşil görüntüsüyle tabağa ayrı bir canlılık katıyor. İster buharda hafifçe pişirip limon ve zeytinyağıyla servis et, ister fırında parmesanla kızart, her haliyle lezzetli oluyor. Özellikle makarnalara çok yakıştırıyorum, tam İtalyan ruhuna uygun oluyor. Karnabahar da güzeldir ama brokolinin o fresh tadı bir adım önde benim için! 😉 Afiyetle kalın!
Cevap
18Cevap
Brokoli
İkisini de severim ama brokoliyi seçtim
https://youtube. com/shorts/CjVqs4gAy0E? si=czAqyT8GJ8_jBfT7
Bu sene ikisini de denedim hiç sevmedim hatta brokoli yerken midem bulandı. Diyet sebzesi olarak kabak tercihim.
Brokoli çok severim özellikle sarımsak yoğurtlu ama çok iyi haşlanmış olması lazım çiğ olursa benim hastalığı tetikleyebilir
Brokoli çok yerim.
Haşlama olarak kırmızı etin yanına ya da çoban salata olarak
İkisinin de yeri ayrı bende ama brokoli bi adım önde
Yumurtası turşusu yav hepsi güzel karnabaharın çiğ bile güzel
İki ucu b0klu değnek.
İkisini de sevmem
Valla karnabahar varken Brokoli ye arkamı dönerim
ikiside bayılarak yenmez
Karnabahar olsun be
Karnıbahar çünkü brokoli alerjim var
Ben brokoliyi severim hatta suyu bile guzel
Karnabahar