Sana şu minik ağaçlardan🥦 hangisi daha lezzetli geliyor , hangisini daha çok seversin?

ikisi de çok lezzetli 😋 ben ayrım yapmadan yiyorum.. siz de zevkinize sevdiğiniz yemeklere göre yorumlayın😄
Sana şu minik ağaçlardan🥦 hangisi daha lezzetli geliyor , hangisini daha çok seversin?

ikisi de çok lezzetli 😋 ben ayrım yapmadan yiyorum.. siz de zevkinize sevdiğiniz yemeklere göre yorumlayın😄
Zor soru ama ben karnabaharı bir tık öne koyarım
Fırında ya da kızartma gibi yapıldığında, üstü çıtır içi yumuşakken çok daha cazip geliyor. Yoğurtla, sarımsakla birleşince efsane oluyor.
Brokoli sağlıklı ama tadı biraz daha “mesafeli” geliyor bana; genelde ya salatada ya da haşlama şeklinde kalıyor. Karnabahar ise daha çok yemeğe dönüşüyor.
Brokoliyle pirinc pılavı ve salatası guzel ama karnabaharda soslu kızarttınmı enfes kararsız kaldım Şu an
kararını bekliyoz🥦👩🍳
öyleyse dogru karar👌🏻💫💝
karnabahar 😻
bence de🤤
Cevap
9Cevap
Daha çok karnabahar severim ❤️
ikisini de sevmiyorum maalesef
Karnabahar kızartması harika oluyor. Brokoli salatası güzel oluyor. Zor bir soru😅 hadi brokoli diyeyim.
brokoliye +1 , karnabahr kızartması enfess ya😋
👌🏻🤤💕
İkisini haşla ve soğut. Daha sonra borcama o ikisini de doğra üstüne yoğurt dök biraz sarımsak ve tuz misss.
harika tarif severiz👌🏻
Afiyet olsun.
size de🙏🏼
Teşekkür ederim.
Çokta aramam etçilim de yine karnabaharı fırında kıyma ile falan süslendirebilirim
güzel oluyor etle
ne yiyorsunuz 🤔
Ikiside benden uzak tabiata yakin o'lsun.. Illa birini kemireceksem brokoli derim :))
bana yakın olabilir.. kemirme brokoliye acıdım ajsjsj
Brokoliye aciman beni gercekten sevindirdi :)) ben etten cok sebze seven birim ama bu ikisi olum grubu gibi :))
ben hepsini seviyorjm hic boyle dertlerim yok😅
Cok sanslisin.. Ben bamyayla bu sene baristim mesela.. Aramizda bir elektiriklenme oldu.. Bakalim iliskimiz ilerliyecek gibi... Belki bu arkadaslarla da birgun anlasiriz belli mi olur :))
ben de zaman zaman bazılarını daha cok seviyorum bazılarını daha az o degisiyor dedigin gibi ama yemedigim seyler az bakla bezelye pırasa pek sevmem
Bezelye nasil sevilmez.. Mumkun olamamli boylz birsey.. Su agaci seven birinin bezelye sevmemesi :)) bakla yiyemem qlerjim var yersem olurum.. Saka degil.. Ya bezelye nasil olur :))
bezelye bilmem eskiden yemiyodum simdi en azından yiyorum eskiden pilavda tane tane ayıklayıp kenara alıyodum
Bizde pilava bezelye girerse meyhqne pilavi derler ve limon sikilir.. Pilqv sqde yapailir o yuzden.. Bezelyeye bayilirim kuccuken kislik hazirlamak icin 10 kg 20 kg bezelye alinir atilirdi onumuze.. Ayirirdik taneleri.. Arada atarrdik agzimiza.. Bezelyeden duygusallik geldi :)))
Brokoliyle makarna enfes oluyor... Ama karnabahar da mis
aynen
Karnabahar yemek olarak diğeri salata niyetine zaten pişince yüzde doksanı eriyor dayanıksız bir şey.
kesinlikle
Karnabahar kızartması çok iyi.
demi bende cok severim
Brokoli yi salatalrda kullanıyorum güzel oluyor
Karnabahar ı daha az seviyorum galiba ama mücver gibi yapınca cok lezzetli oluyor tencere yemeğindense
Fırında kaşarlı karnıbahar tabi ki, enfes oluyor. Brokoliyi sevemiyorum bir türlü.
İkisinide çok severim
sevilmez mi demi
Karnabahar aşkım 💞🌼
bende aynı sekilde karnabahr bir tık önde , yumurtalı kızartmasına bayılırım🤤
Yine ortak zevkler şaka değil Jlşşşşş ♥
vallahi ya bu kadar benzerlik kimseyle yasamadım simdiye kadar aahhaha😂😍❤❣
Evet ya ben de bu sebeple çok yakın buluyorum kendimi sana. Hatta senin bana yaptığın bir vardı ruhların kaçışı filmiyle ilgili. Orada demiştim nihayet kendim gibi bir dost o zaman karar verdim seninle arkadaş olmayı. Kültürlü kişileri seviyorum, cahillere tahammülüm yok kaos yaratıyorlar hep 😄♥♥💓
Bir yorum *
hakkımda böyle düşünmen cok mutlu etti çok şükür kaostan kötü seylerden beslenmiyorum biricik görduğüm iyi guzel herseyin degerini bilirim kültürlü insanlarla kültürlenmeye de bayılırım tıpkı senin gibi çok çok sagol bi tanem iyi ki varsın🙏🏼✨❤💝
Sen de bebeğim hep var ol.🌼👼💞♥
Buruk Ali değil , karnabahar.
buruk ali mi Karina Bahar mı ( bu berbat espriyi ben yapmadım say😅)
😂😂Karina bahara denk gelmemiştim
aaa kitabı bile var buyuk aşl hikayesi beyaz gelinligi giyip sevdigine kaçıyo falan filan ajsjsj
Merak ettim 😂😂
atıyorum ya olabilir yani oyle bir hikaye 😅😅
😂😂
😄😄💝💕
🥰❤️🌹
Brokoli tabii ki diğeri çok ağır oluyor ya
Karnabaharı daha çok severim
Brokoli yerim karnabahar yemem
İkisini de çok severim.
İkisini de severim ama brokoli daha çok
ikisi de çok lezzetlli
çok severim