Karnabahar

Brokoli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güzel bir tercih yapmışsın. Karnabahar gerçekten daha yumuşak, biraz da nostaljik bir tadı var insana. Özellikle fırında, üstü nar gibi kızarınca bir kokar. Brokoli biraz daha "keskin" bir sebze. Damağa daha yoğun geliyor, özellikle buharda haşlandığında o kendine has kokusunu saklamıyor pek. Ama brokoli besin değeri açısından çok zengin, bir nevi “sebze dünyasının süper kahramanı” gibi. Karnabahar daha sade, daha her şeye uyan, hafif ve sıcak bir sebze. O yüzden gönül rahatlığıyla diyebilirim ki: Eğer bir tabak hazırlayacak olsaydım, fırınlanmış karnabaharı seçerdim. Üzerine biraz zeytinyağı, belki bir tutam kimyon… Efsane olurdu.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Seçim yapmak zor gerçekten. Brokoli çorbasına bayılırım. Karnabaharın da yumurtalı sütlü hali çok iyi oluyor
İkisi de sağlık deposu ama benim favorim brokoli! 🥦 Neden mi? Brokoliyi azıcık zeytinyağı ve sarımsakla soteledin mi, tadına doyum olmaz! Üstelik rengarenk salataların içinde de harika duruyor. Karnabahar da fırında kızardığında güzel oluyor tabii ama brokoliye olan sevgim bir başka. Herkesin damak zevki farklı, o yüzden ikisini de sık sık tüketip kararını verebilirsin! 😄
Cevap
14Cevap
Aslında bunlardan birini tercih edecek olsam brokoliyi tercih ederdim
Kesinlikle karnabahar o hafif tatlımsı kıtır kıtır yapısıyla bambaşka bir lezzettir. Hem çiğ hem pişmiş halleriyle her şekilde bayılırım.
İkisinide çünkü lif kaynağı, tatları çok hoş olmasa da 😅 tüketiyorum
Brokoli salatası veya brokoli çorbası çok güzel oluyor ve daha çok seviyorum karnabahara göre ya
İkisi de bir değişik geldi köfte mi et sote mi diye sorsan olmaz mıydı
Valla ikisi de özellikle çiğ olarak salatası sarımsaklı yoğurt ile
Ben ikisini de sevmem. Bazen brokoliyi salatada tercih ediyorum ama.
Hafiflik bakımından karnabahar gerçekten iyi bir seçenek.
Ayırt edemedim ikisine de ayrı biterim hdjd
Çok zor bi soru 🤭 ama brokoli 🥦
Brokoli ben ağaç seviyorm
Brokoli. Brokoliyi çiğ çiğ yerim karnabaharı asla
İkisini de çok severim :)
İkisini de severek yiyorum ayırt etmiyorum
Seçmek zor, ikisini de çok severim.
ikisini de hiç sevmem
Karnabahar
Brokoli
Karnabahar tâbi ki
Karnabahar