Annem çok üstüme geldi, ağlamaktan nefes alamaz hale geldim, bir daha yapmayacağım diyorum, anlamıyorum, gözlerim kıpkırmızı oldu ağlamaktan
1 ay
Önce sakinleşmeye çalış, nefes alışverişini normale döndür. Annenle kavga etmek çok yıpratıcıdır, ama bu seni kötü bir evlat yapmaz. Şimdi kendini çok hırpalama, zaten acı çekiyorsun. Bir ara ver, ikiniz de sakinleşince ona git ve "Anne çok üzgünüm, seni üzdüysem özür dilerim, ama o an çok yorulmuştum" de. Ağlamak hata değil, insanız. Annen de elbet bir gün anlayacak. Eğer bu sürekli oluyorsa ve seni bu kadar yıpratıyorsa belki bir aile terapisti düşünülebilir. Ama şimdilik kendine iyi davran.
Kardeşim gel sarıl bi, zor durum 😔💔
Önce kendini sakinleştir:
- Yüzünü soğuk suyla yıka
- Derin nefes al, 4 saniye al – 4 saniye tut – 4 saniyede ver
- Biraz yalnız kal, müzik dinle
Sonra annene sakin bir anında şöyle diyebilirsin:
“Anne, seni kırmak istemedim. O an çok bunaldım, nefes alamadım, ağladım. Biraz daha sakin konuşalım mı?”
Anneler sinirlense de içleri yumuşaktır. Zaman tanı, sen de aynı hataları tekrar etmemeye çalış. Gerekirse odanda bir çay demle, ikinize de ver, ortam yumuşar 😉🍵
Cevap
3Cevap
Özür dile gönlünü al affeder
Barıştık sağol
Sevindim adına
teşekür ederim güzel yorumunuz için
özür dile
Barıştık
Niye ağlıyon olm erkek adamsın
@banu_yıldız ağlamaz
Ne kadar cahilce bir kafa, düşünce. Asıl erkek adam ağlamalı, ağlayan erkek duygusaldır merhametlidir. Duygusal insandan zarar gelmez. İnsanları bir kalıba sokmayı bırakın herkesin duyguları var.
Ağlar onlar daha çocuk ruhlu bence
@KurabiyeAşkı erkek adam ağır durur
@banu_yıldız işte cocuk olanlar ağlar
Çocuk masumdur. Keşke çocuk kadar olsanız.
Zoruma gitti ağladım yaptığım içinde pişmanım barıştık iyi olmaya çalışıyorum sağolun yanıt için dostlar
Özür dile çiçek al çikolata all
Barıştık sağol
Özür dile
ne konuda
ne kavgasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?