Annemle Çok Kötü Kavga Ettik Ne Yapmalıyım?

Annemgil din kültürü hocası ile evlenmem için zorluyor, erkek kardesım sevgilisyle evlendi simdi istedigi ülkeye istedigi sehire gidebiliyorlar, fakat ben kız cocuguyum küçüklükten beri hem dövme ve kısıtlama vardı ben simdi napayım? annemle cok kötü kavga ettik birbirimize girdik, kolu komsu duydu, beni hacı hoca ile evlendirecekler, istemesemde istemedigim biri ile evlendirmek zorundalar, evde kalırsam olmaz, kardesimin sevgilisi dyt. idi, teyzemiz bizden nefret etsede, gelin kızın cok gozu acık, kendi koymaya calısıyor, kerdesımde destekliyor, bende muhendisim beni de yerlestirin diyorum, umurlarında degil, annemle ettigimiz bugün kü büyük kavga da, babam evden git dedi cok mutlu oldum, annem ise namusumuz kalsın dedi, bende yok ben namussuz olmaya karar verdim dedim yine dövdüler beni ben napayım, annemi de gorseniz annem iyi ben kötü oyle melek sanarsınız annem el iyisi olmayı biliyor ama eger onun kızı olursan namus meselesidir kafamızı da onlar istedigi için kapattık, ben napayım? şuanda fellik fellik iş arıyorum.
Annemle Çok Kötü Kavga Ettik Ne Yapmalıyım?