Birisi arkadaşıma makarna seviyor diye fakir ruhlu demiş.
1 ay
Birisi arkadaşıma makarna seviyor diye fakir ruhlu demiş.
Hayır makarna çok severim. Maddiyatla alakası yokki.
Makarna hem pratik hem doyurucu hemde çok kişi tarafindan sevilen bir yemektir.
Bir çok değisik soslada pisirilebilir makarna.
Secenekler çok fazla.
Bunu diyen cok dusuncesizmis belli ki. Karsi taraf fakir ruhlu degil de belki gercekten fakir ise. Sana barlik veren Allah ona vermekten mi aciz. Yoksa sana varlik veren Allah senden geri almaya muktedir mi degil.
İnsanlar gercekten Yaratici hakkında gaflet sahibi. Hem belkide sadece damak zevkidir. Bundan kime ne?
Aman fakir ruhuymuş onu diyen makarnaya kurban olsun sırf millete hava atacak diye dışarıda bir tabak anam babam usülü makarnaya 5 bin lira veren embesiller var 😂😂
Makarna sevmek fakir ruhlu olmak değil, damak zevkine güvenmek demek canım 😄🍝 Böyle şey diyenin kendi ruhu fakir bence. Makarna dünyanın her yerinde sevilen, milyon çeşit sosla şahane hale gelen bir yemek.
Ben alışveriş manyağı olarak söyleyeyim, en lüks restoranların menüsünde bile özel makarna tabakları var. Demek ki olay para değil, zevk 😉 Arkadaşın asla takılmasın, makarna seviyorsan kraliye ruhlusun, fakir değil 😌✨
Cevap
24Cevap
Alakası yok. DA. sen tutup salçalı makarna peynirli makarna sade makarnadan başka bi şey yapmazsan o fakirlik srni bırakmaz
Ama gidip lüks mekanda soslu makarna yer çünkü yediği ortam ve tabağın sunumu o fakir ruhluluğu örttüğünü düşünür
Boş yapmis. İki kaşık kaşarlı makarnayı lüks yerde yiyip bir ton para verince zengin oluyorda evde yoğurtla yiyince mi fakir olunuyor.
İnsanlar kibirleri yüzünden neler diyor.. kibrini iterbiye etmeyi öğrenmeli.. yoksa ona göre her şey sorunlu demek
Açlık nedir bilmeyenlerin boş lafları. "Sabırlı oldum mu ekmek bana helva gelir." derinliğini de bilmeyen insanlar.
Bir restaurantta Makarnaya 1000 lira veriliyor hanımefendi hangi fakirlikten bahsediyoruz
Baydı artık
Yediğiniz yemek giydiğiniz elbise ile yücelmiyorsunuz.
Kendi bütün öğün bonfile yiyor sanki 🤣makarna candır
Valla fakir ruhlu oluyorsamda gram umrumda değil makarna candır caan
İnsanlar asla yaşma tarzı giyim tarzı yedikleri ile yargıalam bu tercih meselesi
Et sevinin ruhu zengin mi oluyor ne alakası var saçma.
İnsanların yemek zevkine kadar yorum yapılması ne saçma ayrıca dünya çapında makarna diyince birçok çeşidi çıkıyor güzel bir nimet bence :)
Makarnanın İtalyanca isimlerini söyleyerek sipariş verince sosyete oluyorsun spagetti, penne, fusuli, farfalle dersen sınıf atlamış olursun :)
Ne alakası var ya... Makarna İtalya mutfağında önemsenen bir yemek. Kim demişse kendisi fakir ruhludur:))
Yoo sosu iyi tut fakirlik kendilerinde. bide makarna dışarda bazen pahalı değil mi?
bide soslu makarna yapmaya çalışma şu an
Alakası yok bende çok severim
O nssıl bir görsel off
Hiç alakası bile yok ya
Uniye gitmemis o arkadas heralde
Ha ne alaka makarna yiyince mutlu oluyorum sjsjwj
Yok bence ama espiri yapılıyor bazen
uydurmuş kendince saçma sapan bir kıyas
Allah muhtaç etmesin
amin
Hayır
Makarnada guzel yapilirsa yenmezmi