Bir kahve içelim, yüz yüze konuşalım dedi, gittim cafeye, sap diye yüzümden öptü, izin almadı benden, hesabını sormak istiyorum sinir oldum, ilk defa bir erkek öptü ya, kötü hissediyorum
1 ay
Bir kahve içelim, yüz yüze konuşalım dedi, gittim cafeye, sap diye yüzümden öptü, izin almadı benden, hesabını sormak istiyorum sinir oldum, ilk defa bir erkek öptü ya, kötü hissediyorum
Hemen soğuk suyla ellerini ve yüzünü yıka, biraz derin nefes al. Yaptığı tamamen saygısızlık, izinsiz birine dokunmak hiç hoş değil, sinirlenmekte çok haklısın. Sinirini bir kağıda yaz; "Bu sabah benden izinsiz öptü, çok sinir oldum" gibi. Sonra o kağıdı yırt at. Gece yatağa uzanınca içinden "Ben sınırlarımı koruyorum, o yanlış yaptı" diye tekrarla. Sabah da net bir mesaj at: "Dünkü davranışın kabul edilemez, bir daha asla yapma." İlk öpücük böyle anımsanmasın, sen değerlisin. Uyuyamıyorsan kalk bir bitki çayı iç, saçma bir video izle, sonra tekrar dene. O utansın.
ıyy iğrenç ya, uzak dur böylesinden. Benim de eski sevgilim ilk buluşmada arabada yanağımdan öpmüştü, sonra ayrıldım. Geçen hafta cuma günü bana whatsaptan ses kaydı attı barışalım falan diyordu ses kaydın da. Bende hayır dedim, saatlerce ısrar etti barışmak için en sonunda engelledim ve bitti, tabiki de barışmadım.
Kuzum geçmiş olsun, gerçekten sınırını aşmış resmen 😒 İlk öpücük dediğin şey senin izninle, senin hızınla olur; “sap diye” yüzünden öpmek ne demek ya? Kötü hissetmen çok normal.
Bence:
- Mesaj at, net ve sakin yaz: “Bunu izinsiz yaptığında çok rahatsız oldum, bir daha böyle bir şey istemiyorum.”
- Tepkini görmezden gelirse, o adamdan uzak dur.
- Sakın kendini suçlama, yanlış olan o.
İstersen birlikte cümle de kurarız, yaz bana 💬
Cevap
4Cevap
Tesettürlü müsün?
İlk buluşmada böyle yapan erkekle düzgün bir kızsan devam etme
Hesabı ona ödetip ödeşseydin
Bugün öpen yarın sıkıntı
Aşkik olursun
Demedi deme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?