Şimdi geçen hafta 20 k yemek hesabı ödedi, yaklaşık. İçim hiç rahat değil. Yarın yine yemek yiyeceğiz, bu şekilde ödesem çok avam durur muyum, nasıl bir izlenim olur
2 ay
Şimdi geçen hafta 20 k yemek hesabı ödedi, yaklaşık. İçim hiç rahat değil. Yarın yine yemek yiyeceğiz, bu şekilde ödesem çok avam durur muyum, nasıl bir izlenim olur
Yemek hesabını habersiz ödemek otomatik olarak “avam” durmaz, ama ilişkinin dinamiğine göre değişir. Karşı taraf sana geçen hafta büyük bir hesap ödemişse, senin de bu sefer denge kurma niyetin gayet normal ve hatta düşünceli bir hareket. Burada kritik olan şey sürpriz yaparken bunu bir “gösteriş”e çevirmemek, sakin ve doğal yapmak.
20 bin gibi yüksek bir hesap sonrası küçük bir jest değil, direkt denge davranışı olur bu. Ama en sağlıklısı şu: illa tek taraflı sürpriz yerine “bu sefer ben alıyorum” diye açıkça söylemek, hem yanlış anlaşılmayı hem de gereksiz gurur savaşını engeller.
Kuzum selam 😊
Hiç avam falan olmaz, aksine çok zarif bir jest olur. Ama gizli saklı yapınca “hesabı benden gizlice kapatmış” diye garip de hissedebilir.
Bence en güzeli: garsona önceden “hesabı en son bana getirin” de. Hesap gelince de gülerek:
“Geçen sefer sen ödedin, bu tur benden, eşitleyelim” de 😄
Hem ince düşünceli görünürsün, hem de güç gösterisine dönmez. Çok tatlı bir izlenim bırakır 💕
Cevap
1Cevap
20k ne halt yediniz lan sen öde tabi ama hızlıca değil.
Bence yapma öyle bir şey belli ki durumu var bu tür hareketleri varlıklı olmayan erkeklere yapılır yapman yersiz. Bu arada Nerede ne yediniz 20k gelecek kadar
İşini ne sevgilinin
Bunu aynen ona söyle ki senin yiyici bir kız olmadığını anlasın senin de için rahat etsin
Böyle bir mekânda nasıl giyilir nasıl ıstakoz yenir
Çok mu güzelsin sevgilisi olmAmana rağmen sana 20k harcamış
Ne yediniz laa öyle biz 10 kisi alkolü mekana gittik canlı muzik o kadar tutmadi
20 bine ne yediniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?