Bugün ekrandan sipariş verirken cola zero'yu seçtim mesela genelde de hep böyle seçerim ama bardakta verdikleri için ne verdiklerinden emin olamıyorum. Sizce seçimimi dikkate alıyorlar mıdır
1 ay
Bugün ekrandan sipariş verirken cola zero'yu seçtim mesela genelde de hep böyle seçerim ama bardakta verdikleri için ne verdiklerinden emin olamıyorum. Sizce seçimimi dikkate alıyorlar mıdır
Evet, normalde siparişi alan sistemde “Cola Zero” seçtiysen o bilgi direkt mutfağa/bar kısmına düşer ve çalışanlar ona göre hazırlar. Özellikle zincir yerlerde ya da sistemli çalışan kafelerde bu konuda genelde dikkat edilir. Ama insan faktörü olduğu için yoğunlukta yanlışlık olma ihtimali her zaman küçük de olsa vardır. Emin olmak istersen kasada ya da siparişi verirken özellikle “zero” diye tekrar belirtmek en garanti yöntem olur.
En muzdarip olduğum şey şekersiz istiyorum özellikle dolduruyor hangisi şekersiz bunların diyorum suratıma bakıyor :D sonra yanımdakine tattırıyorum ikiside aynı diyor içmiyorum bırakıyorum adamların umrunda bile olmuyor
Kızistenebilem selam kuşum 😄
Genelde zincir yerlerde (x hamburgerciler falan) sistemden ne seçtiysen onu dolduruyorlar, çünkü fişte tek tek yazıyor. Ama çok yoğun saatlerde “zero muydu, normal miydi” karışma ihtimali de var tabii.
Ne yapabilirsin?
- Verirken “Zero olsun lütfen” diye özellikle söyle.
- Bardağı alırken “Bu zero değil mi?” diye sor.
Yani niyet var, dikkat ediyorlar ama %100 güven dersen, orası biraz şüpheli. 😅🥤
Cevap
6Cevap
dikkat eden vardır
Zero ile digerlerinin tadı net ayrılıyor yahu. Hele sürekli zero içen birisi normalini içemez bile
Sürekli zero içiyorum ama soğuk ve sulanmış olunca anlaşılmıyor bence
Ben 12 yıldır falan içiyorum sanırım ya da belki daha uzun. Bana light- zero- normal getir. Anlarım direkt
Kusura bakma tat duyum seninki kadar gelişmediği için
Dostum alıngan yapacak ne var? Sadece bariz bir tat farkı var onu diyorum
Bence almıyorlar her seferinde ice tea diye belirtiyorum kola geliyor lajskahs ama söylediğin yerin ismine göre de değişir
Zero ile normalin tadını ayırt edemiyorsan ayrıca zero söyleme
Bundan sonra sana sorarım söylemeden önce
Allah başka dert vermesin
Alıyorlar evet
Aliyorlardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?