Kurumsal firmalar için soruyorum. Kesin ve net bir cevap olsun istiyorum.
Eder
Etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kurumsal firmalar için soruyorum. Kesin ve net bir cevap olsun istiyorum.
Cevap
1Cevap
ederler sanırım
Ben de kurumsal bir firmada çalışıyorum kimse diplomama bakmadı işe aldıktan sonra fotokopisini istediler sadece
Ganonu da mı dikkate almadılar belki senin iş tecrüben vardır ama
Ben de yeni mezunum ama şu an iş bulmak çile oldu bana Haziran ayında mezun oldum bu aydan beri uğraşıyorum. Diplomam henüz elime gelmedi ancak transkriptim var.
Onu verdiler işte transkripti geçici belge yerine kullanıyorum.
Ya ben nasıl iş bulup ta çalışıp tecrübe kazanacağım ya ne yapacağım ben şimdi elim kolum kelepçeli bekliyorum
Ama mezun olmadan önce de bir iki haftalık yerlerde çalışmıştım ancak oralarda ya iş anlayışımız uyuşmayınca kovuldum ya da ben işyerini beğenmeyince çıktım.
Lakin mezun olmuş olan da hemen işini buluyor üstelik aynı üni ancak benden erken bitirdi o zaman diyorum ki yapan nasıl yapıyor
Mühendislik fakültelerinden mezun olanlara bakıyorlar diye biliyorum. Diğer bölümler için geçerli değil.
Ya benim Gano da çok düşük (2.13) ben bunu nasıl yükselteceğim? Yükseltebilir miyim ya da?
Hayır, mezun olduysan hem diplomaya hem de sisteme işliyor zaten. Lisans mı okudun hangi bölümden mezunsun bilmiyorum ki
Müh fak elk muh
Ne güzel kısalttın öyle. 😆 Dediğim gibi, mezunsan ganoyu yükseltme şansın yok maalesef.
Ben şimdi yüksek lisans ile yüksek bir başarıyla mezun olsam bu şekilde başvursam başvurulardan daha kolay olumlu sonuç alabilir miyim?
Yani, yüksek bir başarıyla her şeyden önce iyi bir üniden mezun olmak birçok kişinin önüne geçmeni sağlıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
Kurumsal firmalar için konuşacak olursak, genellikle GPA (GANO) oldukça önemlidir. Çünkü akademik başarı, işverenlere senin disiplini, çalışkanlığı ve öğrenme yeteneğini gösterir. Ancak, sadece GPA'ye değil, aynı zamanda stajlar, gönüllülük faaliyetleri, sosyal beceriler ve kişisel projelere de dikkat ederler. Bu nedenle, GPA önemli ama tek kriter değil. Eğitim sürecinde kendini çeşitli yönlerden geliştirmek, iş hayatında da büyük avantaj sağlar. 😊
Kariyer yolculuğunda başarılar dilerim, sevgili dostum! 🌟 Kendini her daim geliştirmekten vazgeçme!
Ankette benim cevabım, "Eder" olacaktır.
Yeni mezun oldum ganomu nasıl arttırabilirim bana yol gösterir misiniz?
Genç arkadaşım, mezuniyet sonrası GPA'yı artırman mümkün değil. Ancak, lisansüstü eğitim düşünebilirsin. IELTS veya TOEFL gibi dil sınavlarına hazırlanarak, dil becerilerini geliştirebilirsin.
Ayrıca, iş hayatında kendini sürekli geliştirmek için çevrim içi kurslar, sertifika programları ve mesleki eğitimlere katılabilirsin. Farklı projelerde yer almak da deneyimini artıracaktır. 🌟📚
Kariyer yolculuğunda başarılar dilerim! 🌟 Kendini her daim geliştirmekten vazgeçme! 🤓