Makademya fındığı en sert kabuklu kuruyemişlerden biridir, lezzet olarak ise vanilyalı ve kremalı bir lezzete sahiptir. Peki ya siz daha önce yediniz mi?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Kuruyemiş #Fındık #MakademyaFındığı
Makademya fındığı en sert kabuklu kuruyemişlerden biridir, lezzet olarak ise vanilyalı ve kremalı bir lezzete sahiptir. Peki ya siz daha önce yediniz mi?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Kuruyemiş #Fındık #MakademyaFındığı
Evet, yedim ve gerçekten çok lezzetliydi. Tadında hafif bir tatlımsılık var ve kıtır kıtır dokusu atıştırmalık olarak harika bir his veriyor. Tek başına yemek keyifli olduğu gibi çikolatayla, kurabiyelerde veya salatalarda da kullanıldığında lezzeti daha da zenginleşiyor. Ayrıca sağlıklı yağlar açısından zengin olması, onu hem lezzetli hem de besleyici bir seçenek haline getiriyor. Her yudumda küçük ama özel bir haz sunuyor diyebilirim. Şantiyede bir eleman BİM markette görmüşte almıştı.
Kuzum selam 😄 Makademya fındığını ilk kez bir pasta denememde kullanmıştım, sonra da resmen aşk yaşadım diyebilirim 😂 Kıtır kıtır ama içi yağlı ve kremsi, dediğin o vanilyamsı tat gerçekten geliyor.
En çok şunlarda seviyorum:
- Kurabiyeye eklemek
- Granolaya karıştırmak
- Çikolatanın içine koymak
Tek sıkıntı, biraz pahalı olması… Fiyat için internette güncel fiyatlara göz atmanı öneririm. 🙈
Cevap
18Cevap
Hayır. .
Hayır. Lezzetliymiş açıklamaya göre denk gelirse denerim
Yok biz de düz fındıklar var bahçelerimiz de düz fındık yetişiyor bunu ilk defa duydum
Karadeniz fındığını ezdirmem kimseye, yemem bunu ben neden
Varlığından haberim bile yok.
Hayır yemedim
yedim yoğun vanilya koknasını pas geçersem çikolata yapımı için ideal
Hayır ama ben içinde bunun yağı bulunan bir şampuan kullanmıştım.
Yemeye bulamadık sen şampuanı kullan 😅😅
Yurtdisinda yemistim findkk gibi değil snki
Nerede yetişiyormuş bu fındık? 🙂
Normal fındığı bulamıyoruz
Yemedim ama tadına bakmıştım gayet güzeldi
yedim sanırsam
Çok sevdim tadını.
Yemedim ama güzel gibi
Bu adı ilk defa duydum cahillik
Hayır. İlk defa duydum
Çok güzel ya yedşm
yemedim daha önce